Bedwantsen ervaringen

In de achterliggende jaren is het aantal verschillende bestrijdingsmogelijkheden voor bedwantsen enorm toegenomen. Tegelijkertijd zagen we ook diverse pieken voor wat betreft de bedwantsenbestrijding. Omdat er voor bedwantsenbestrijding geen pasklare oplossing is, zoekt Ongediertebestrijden.nl naar uw bedwantsen ervaringen: hielp de ongediertebestrijding in één keer of moest het bedrijf vaker langskomen? En hoe effectief was de bestrijding? Laat het ons weten!

Bedwantsenbestrijding: ervaring?

Er zijn verschillende manieren van een bedwantsenbestrijding. Welke methode werd in uw huis gebruikt?

Bedwantsenbestrijding ervaring met hittebehandeling?

Eén manier om bedwantsen te bestrijden is door middel van een hittebehandeling. Daarbij wordt bijvoorbeeld het hele huis verhit. Dat heeft echter nadelen: door de hitte kunnen de deuren uitzetten. Ook kunnen apparaten te heet worden, waardoor ze niet meer goed werken. Hebt u ervaring met hittebehandeling? Hoe ging dat? Op welke temperatuur werd de woning gebracht? Of werden er maar een paar kamers verwarmd? We zijn benieuwd naar uw reactie!

Bedwantsen ervaring met bespuiting

Een andere manier om bedwantsen te bestrijden is door de lakens, matrassen, bedden, muren en andere aangetaste voorwerpen te bespuiten. We horen wel eens van mensen die deze methode lieten toepassen. Soms had die behandeling helemaal geen effect, soms bleven vlekken achter.
Hebt u ervaring met deze vorm van bedwantsenbestrijding? Had de behandeling effect? Hoe lang was men bezig? En hoeveel kamers werden behandeld? Wat is uw ervaring met de bedwantsenbestrijding? We horen het graag!

Bedwantsen serieus bestrijden?

Laat een gecertificeerde bestrijder prijs opgeven
Reageren

Reageren

Bel direct Bel Tijmen: 06 212 765 31