Bedwantsen bestrijden

U hebt last van bedwantsen en deze moeten zo snel mogelijk bestreden worden. U hebt al ondervonden dat dit één van de meest vervelende ongediertes zijn. Een bedwantsenbeet is veel vervelender als een muggenbeet en ze blijven terugkomen. Er zijn middelen in de handel om het zelf aan te pakken. Maar voor de gecertificeerde ongediertebestrijding is bedwantsen bestrijden al een lastige klus met de hun beschikbare middelen.  En dan maakt het nog een verschil of u ze thuis hebt of dat u bijvoorbeeld hoteleigenaar bent en een bedwantsenbestrijding wilt laten uitvoeren. Want in een hotel heb je namelijk ook nog eens met gasten te maken en u wilt immers de bedwantsen bestrijden en niet de gasten…

Bedwantsen bestrijden

Bestrijdingsplan volgens de I.P.M. (integrated pest methode) Behandel alle naden en kieren, ook van het bed en het matras, goed en met een residueel werkend middel. Een residueel werkend middel is een langdurig werkend middel wat te verkrijgen is voor gecertificeerde ongedierte bestrijders.
Behandel de gehele kamer en eventueel ook de omliggende kamers. Na de behandeling dient het beddengoed gewassen te worden. Stop het beddengoed eventueel eerst in zakken om het te vervoeren. Gebruik tijdens het bestrijden van de ruimte een gasmasker en houdt ook de veiligheidsvoorschriften goed in acht. Lucht de kamers na de bedwantsen behandeling voldoende circa 2 uur en controleer na 2 tot 3 weken of er geen nieuwe bedwantsen actief zijn.

Bedwantsen serieus bestrijden?

Laat een gecertificeerde bestrijder prijs opgeven

4 reacties op dit onderwerp

Geef hier uw review
 • annie vanmechelen 6 jaar geleden Reageren

  Is het moigelijk om de kamer te verhitten tot 50 graden ipv gif te gebruiken
  • Tijmen-vanSteeg 6 jaar geleden Reageren

   Ja Annie,
   Er zijn wel bedrijven die dat doen ja.
   Groeten
   Tijmen
 • esther 8 jaar geleden Reageren

  een vraagje moet je alles wasssen op 60 graden en hoe moet je dekbed en matras behandelen, vloerbedekking kan t daar ook in zitten? kamer luchten begreep , koude kamer beter dan warme kamer? waarschijnlijk uit curacua meegenomen, daar ben ik in september geweest kan dat eigenlijk nog wel dan , heb rode plekjes sinds kort en een beestje gevonden in bed.
  Kunt U mij wat dingen vertellen hierover.
  Is het dan overdraagbaar op andere mensen?
  • Tijmen 8 jaar geleden Reageren

   Hallo Esther,
   Je bent al bezig met oplossingen maar het is eerst de vraag of het wel bedwantsen zijn? Het valt mij de laatste tijd op dat veel mensen bij jeuk gaan googlen en dan al snel menen dat het bedwantsen zijn terwijl het ook een andere oorzaak kan zijn. Wanneer het in dit geval wel bedwantsen zijn is het de vraag wat kan er allemaal besmet zijn. Wat is er allemaal verplaatst aan koffers of kleding enz wat allemaal besmet kan zijn. Bedwantsen kunnen ook wel afstanden afleggen. Stel dat de besmetting aan de koffer zit die nu leeg op een zolder staat. Dan kan het zo zijn dat de bedwantsen naar de slaapkamer lopen om daar een bloedmaaltijd te halen. Dat betekent ook dat je ze in de vloerbedekking zou kunnen vinden. U hebt een beestje gevonden in bed. Hebt u die nog of misschien duidelijke foto's? Liefst met een liniaal ernaast zodat de grootte duidelijk is op een foto.
   Groeten
   Tijmen
Reageren

Reageren