Bedwantsen in bed

Bedwantsen in bed daar moet u gelijk vanaf. Bedwantsen komen uw nachtrust niet ten goede en je houdt er jeuk aan over. Er zijn wel verschillende noodoplossingen zoals een matrashoes of matrasbeschermer  maar dat lost niets op. U moet zo snel mogelijk van die beestjes af d.m.v. een bedwantsenbestrijding. Voor hotels kunnen dit soms prima oplossingen zijn als gasten één nacht blijven. Kijk hier als u niet weet hoe u een bedwants kunt herkennen.

Bedwantsen matrashoes

Er zijn matrashoezen en matrasbeschermers in de handel tegen de bedwantsen. Ik heb ze nog niet getest of reacties daarvan gezien maar het helpt in ieder geval niet tegen de beten. U beschermt er in eerste instantie wel uw matras tegen. Maar op het moment dat u er achter komt dat u bedwantsen heeft is uw matras echt al wel besmet met de bedwantsen. Ze lopen na een bloedmaaltijd niet zo gemakkelijk meer en zullen dan snel een plek opzoeken om zich te verbergen. Meestal zijn dat dan de matrasranden. Een matrashoes of matrasbeschermer zal dan niet veel meer helpen.

Bedwantsen in bed opsporen

Mocht u twijfelen of u wel bedwantsen heeft, dan kunt u een bedwantsen hond langs laten komen. Die ruikt het zelfs als er 1 bedwants in de kamer is. Zodoende bent u voor 100% overtuigd of u wel of geen bedwantsen heeft en hoeft u niet een bedwantsen matrashoes of matrasbeschermer aan te schaffen.

bedwantsen1
bedwantsen-op-matras.jpg

Bedwantsen in bed bestrijden

Mocht u dus overlast hebben van bedwantsen in bed. Dan zou ik daar zo spoedig mogelijk een bedwantsenbestrijding laten uitvoeren. Een populatie van bedwantsen groeit hard. Ze zitten namelijk niet alleen in uw bed maar door de hele slaapkamer in alle naden en kieren, stopcontacten, beddenpoten en plinten. De verspreiding kan zelfs verder gaan naar de kamers ernaast. Voor hotels is dit een erg vervelend probleem wat moeilijk te behandelen is omdat je ook nog eens met de bezetting van verschillende kamers te maken hebt. Bent u op zoek naar een ongediertebestrijdingsbedrijf uit uw omgeving? Vul dan het formulier in en ik mail u z.s.m. adressen uit uw buurt door.

Bedwantsen zelf bestrijden

Wanneer je de bedwantsen in bed hebt kun je deze zelf gaan bestrijden met deze Deltasect spray tegen bedwantsen. Dit is een vloeistof die je met water verdunt. Er zit een gratis spray flacon bij die je kunt vullen met water en de deltasect middel tegen bedwantsen. Je spuit dan de vloeistof in alle naadjes en kiertjes van je bed en verder in de slaapkamer waar je de bedwantsen vandaan verwacht. Bedenk wel dat dit middel niet maandenlang werkt en de bedwantsen langere tijd zonder een bloedmaaltijd kunnen leven. Je zult dan ook de behandeling vaker moeten herhalen.

Deltasect anti-bedwantsen spray
Reageren

Reageren