Muizengif: het beste middel om muizen te bestrijden

Heb je muizen in huis dan wil je ze op effectieve wijze bestrijden. Muizen vermenigvuldigen zich in een rap tempo en vormen al gauw een muizenplaag in huis. Reden te meer om snel in actie te komen. Eventueel met het beste muizengif

Een variëteit aan producten – van muizenkorrels tot muizenval - laat zien dat er veel manieren zijn om muizen te bestrijden. De verschillende methoden zijn helaas niet even doelmatig. Een grote muizenplaag? Dan schiet je weinig op met het op scherp zetten van één enkele muizenklem. Een muis komt zelden alleen, maar herbergt vaak zijn hele familie achter de spouw. En dan is er grover geschut nodig. Wil je voorgoed van de muizen in huis verlost zijn dan zal je aan de slag moeten met muizengif.

Een muizenplaag bestrijd je het best met muizengif

Muizen bestrijden kost tijd. Muizengif werkt langzaam maar doeltreffend. Doordat de muis meerdere malen eet van het gif zal hij uiteindelijk dood gaan aan inwendige bloedingen. De muis trekt zich terug en sterft. Doordat de muis opdroogt zorgt dit niet voor vervelende geurtjes.

De trage werking van het gif zorgt ervoor dat de muizen niet aasschuw worden en blijven eten van de muizenkorrels of muizenpasta. Belangrijk is wel dat er in huis geen andere lekkernijen meer voor de muis te vinden zijn. Berg dus al het voedsel op in stevige afsluitbare bakken, zodat de muizen alleen het vergif zullen nuttigen.

Wat vragen andere mensen?

Hoe lang moeten de muizen van het gif eten?

De muizen krijgen een inwendige bloeding van het gif. Dat is niet ineens daarom moeten ze er 4 á 5 dagen van eten. Sommigge kleine muisjes zijn al sneller dood.

Drogen muizen van het muizengif op?

Ja van dit muizengif drogen muizen op.

Gaan muizen stinken van dit gif?

Uit laboratorium onderzoek is gebleken dat muizen niet gaan stinken wanneer men dit gif gebruikt. Tenzij de muis net op een vochtige plaats gaat liggen.

Hoe werkt het gif?

Het gif is in feite een bloedverdunner. Doordat de muizen er vaker van eten wordt het bloed steeds dunner en krijgen ze uiteindelijk een inwendige bloeding. Daar gaan ze aan dood.

Wat als andere huisdieren ongemerkt hiervan eet?

Doordat een klein muisje al meerdere dagen ervan moet eten om een inwendige bloeding te krijgen moet een groter dier er vele malen meer en meerdere dagen ervan eten. 

Twijfelt u? Geef dan uw huisdier wat vitamine K druppels

5 reacties op dit onderwerp

Geef hier uw review
 • Bonnie van Tessel 8 maanden geleden Reageren
  Muis
  Waar kan ik dit kopen
 • Rose 8 maanden geleden Reageren
  Muizen
  Ik heb last van muis
 • Lieke 9 maanden geleden Reageren
  Muskil
  Graag bestel ik de muskil of kan ik dit ergens kopen in omgeving Tilburg?
 • ANNE 2 jaar geleden Reageren
  muizen bestrijden
  al enkele weken last van muizen in huis vreselijk Mijn muizen hebben een hoog nivo denk ik Heb veel middel gekocht niets helpt Lopen gewoon gezellig in me huis Hoop dat jullie me kunnen helpen Gr.Anne
 • dejong 3 jaar geleden Reageren
  muskil
  dag, waar kan ik in apeldoorn muskil kopen.
  ik zag net een muisje lopen in de keuken voor t eerst in mijn leven. vraag me af hoe dit kan...
  mvg
Reageren

Reageren

Bel direct