De Raxit deur seal voorkomt dat muizen en ratten het pand binnendringen

Raxit is een sterk en effectief product om ongedierte te weren; een deur seal dat de kier onder de deur hermetisch afsluit en muizen en ratten geen ruimte geeft om binnen te dringen.

Muizen en ratten komen graag op plekken waar eten bereid wordt. Thuis in de keuken, maar ook in bedrijven. Dit is een strop voor slagerijen, bakkerijen en de voedselverwerkende industrie. Ook horecabedrijven ondervinden grote hinder van muizen die naar binnen sluipen. Natuurlijk moet je uit hygiënisch oogpunt alles doen om dit te voorkomen. De uitwerpselen en urine van muizen bevatten allerhande virussen en bacteriën en brengen nare ziektes over op de mens.

Is Raxit geschikt voor elke deur

Raxit is toepasbaar op alle deuren. Je zet het op de gewenste hoogte tegen de deur en zet het dan vast met een aluminium strip die je met enkele parkers in de deur schroeft.

Is dit volgens IPM

Ja dit is geheel volgens de regels van integrated pest management. Geen gif gebruiken maar op de beste manier weren van ongedierte als muizen en ratten

Waarom knagen muizen niet door dit rubber

Omdat er in dit rubber heel fijn stevig ijzerdraad zit verwerkt. Zodoende kunnen ze er niet door.

Kan ik deze Raxit Door Seal online kopen

Ja dit kan hier bij mij online worden besteld. www.ongediertebestrijden.shop

Heb je nog meer tips om muizen te bestrijden

Jazeker. Lees dan deze pagina met 10 tips om muizen te bestrijden

2 reacties op dit onderwerp

Geef hier uw review
 • Derk Kuil 3 maanden geleden Reageren
  Hr.
  Geacht verkoopteam,

  Kunt u misschien in meer detail aangeven hoe wij deze Raxit deurseal met tweezijdig plakband en roestvrijstalen strip moeten bevestigen? Welk type plakband wordt aanbevolen voor een normaal vlakke bergingsdeur? Wat is rol RVS strip en hoe deze aan te brengen?

  M.vr.gr,
  Derk Kuil
 • Jacqueline van Kleef 1 jaar geleden Reageren
  Mevrouw
  Wij zijn geïnteresseerd in de Raxit deurseal. Kunt u ons aangeven wat de maximale hoogte van de strip is (inclusief de montagerand)?
  Met vriendelijke groet, Jacqueline van Kleef
Reageren

Reageren