Steenmarter Apeldoorn is verleden tijd met de anti-marter spray

Steenmarters in Apeldoorn kunnen een enorm probleem veroorzaken doordat het diertje schade aan kan brengen onder de motorkap van uw auto. Het diertje kruipt graag onder de soms nog warme motorkap voor de nacht en knabbelt ondertussen aan de bekabeling. Het gevolg is een schadepost van enkele honderden tot duizenden euro’s. U weet natuurlijk al veel langer dat dit diertje in de omgeving van Apeldoorn rondloopt. Alleen heeft u misschien wel nooit geweten hoeveel schade een steenmarter Apeldoorn kan veroorzaken. Gelukkig kan u de steenmarter veilig verjagen met een anti-marter spray. Mustolet is een gecertificeerde spray om ervoor te zorgen dat het beestje uit je auto blijft. Voor slechts € 14,95 voorkomt u een schade van honderden euro’s door een bezoekje van het knaagdier. Bestellen op www.mustolet.com

Steenmarter Apeldoorn op een diervriendelijke manier verjagen

Natuurlijk wil je niet dat het knaagdiertje een grote schadepost aan je auto veroorzaakt. Gelukkig kan je het diertje op een diervriendelijke manier verjagen met Mustolet. Een steenmarter Apeldoorn kan je namelijk verjagen door je auto 1x per maand helemaal in te sprayen. De spray is voorzien van een geurencombinatie van natuurlijke vijanden van het diertje. Zodra deze geuren geroken worden zorgt het dier ervoor dat hij zo snel mogelijk wegkomt. Hij wil natuurlijk niet het risico lopen om aangevallen te worden door zijn vijanden. De mens zelf ruikt de geuren helemaal niet en kan gewoon zonder problemen gebruik maken van de auto. De geuren zijn nog een maandlang door de steenmarter Apeldoorn te ruiken. Je hoeft de spray dus één keer per maand te herhalen om het diertje voor goed uit de auto te weren. De dieren zullen eigenlijk nooit aan de geur wennen waardoor ze er wel voor zorgen dat ze wegblijven uit uw auto. De marters zelf ondervinden geen schade door het gebruik van de spray en ondervinden alleen een gealarmeerd gevoel.

Steenmarter Apeldoorn herkennen

Voordat u gebruik gaat maken van de Mustolet spray is het handig om het dier eerst te herkennen. Het is handig dat u wel het juiste bestrijdingsmiddel gebruikt voordat het niet om de steenmarters in Apeldoorn gaat. Het diertje heeft wat weg van een slanke kat als je deze voorbij ziet schieten. Het diertje kan gerust 50 cm groot worden en heeft een staart van 28 centimeter. De kleuren van het dier bestaan voornamelijk uit grijs en bruintinten. Opvallend aan het dier is de witte bles op de buik van de Apeldoornse steenmarter. Vaak zijn er in uw tuin of de omgeving van uw woning pootafdrukken te vinden. U weet dan zeker dat u te maken heeft met het dier en dat het zich ophoud in uw omgeving. Dit is reden genoeg om zelf gealarmeerd te worden en gebruik te maken van Mustolet. Met deze spray hoeft u niet bang te zijn dat het diertje of het milieu schade ondervind. Het enige wat u hiermee voorkomt is dat de steenmarter Apeldoorn onder uw motorkap gaat liggen en uw kabels doorbijt. De spray werkt direct en is de ideale oplossing om veilig onder uw motorkap te gebruiken.
 

Reageren

Reageren