Steenmarter Twente buitenshuis houden

Steenmarter Twente wilt u natuurlijk liever niet in huis hebben. Voor u het weet heeft het dier een enorme bende van uw woning gemaakt. Het diertje is van nature heel speels en vindt het een leuk spelletje om op zolder rond te hangen en te spelen. Als u een steenmarter Twente in huis heeft dan merkt u het snel genoeg. Voor u het eenmaal realiseert hoort u ineens de marter een hoop herrie in uw woning maken. De marter kan zelfs zoveel rommel maken dat u heel even denkt dat u een inbreker in huis heeft. Het is belangrijk om de marter te verjagen en ervoor te zorgen dat de steenmarter niet meer terug naar uw woning komt.

Steenmarter Twente veilig bestrijden

Een steenmarter Twente ziet er lief uit, maar laat vooral in de omgeving van Twente een spoor van vernielingen achter. Toch is het niet toegestaan om een marter weg te jagen of te doden. Het dier heeft een beschermde status dus dient u een marter veilig uit uw woning weg te halen. Maar hoe gaat u dit precies aanpakken? Het is belangrijk dat er gezocht wordt naar een gat waar de marter door naar binnen komt. Een gat van vijf centimeter is al genoeg om binnen te komen en vaak worden deze gaten in het dakbeschot van een zolder gevonden. Het is belangrijk dat je wacht tot de volgende dag als de marter weg is. Schaf ondertussen deze anti-marter spray aan voor € 24,95. Ga als de marter aan het jagen is op zoek naar het gat waar de steenmarter Twente binnenkomt. Dit gat spuit je in met de anti-marter spray en je steenmarter komt niet meer terug. De anti-marter spray is namelijk een speciale geurspray waarin de geur van de natuurlijke vijanden van de marter zitten. Deze geur zorgt ervoor dat de marter bang is dat er bijvoorbeeld een vos in huis zit. De geur is absoluut niet door de mens te ruiken en zorgt ervoor dat de steenmarter Twente voor een maand buiten de deur blijft. Na één maand kan u de spray herhalen en voorkomt u overlast.
De anti marterspray bestellen kan hier www.mustolet.com

Preventief de steenmarter Twente bestrijden

Natuurlijk wil u niet graag een steenmarter Twente in huis hebben en dit is reden genoeg om preventief aan de slag te gaan. Ga opzoek naar gaten waar de marter eventueel door naar binnen kan. Naast gaten kan u opzoek gaan naar schuilplekjes in de schuur etc. Vergeet ook de auto niet mee te nemen want de marter klimt graag onder de motorkap met grote gevolgen. De ant-marter spray zorgt ervoor dat de marter opzoek gaat naar een nieuwe schuilplek. Zelfs als de hele straat gebruikt maakt van de anti-marter spray werkt de geur nog steeds effectief en treed er geen gewenning op. Bestrijd nu zelf op een veilige manier de steenmarter Twente.
 

Reageren

Reageren