Zilvervisjes in huis

Zilvervisjes in je huis is vies. Iedereen schaamt zich er ook wel voor. Ze schieten snel weg als het licht aan gaat. Kortom weg ermee. En daar is echt wel wat aan te doen. U kunt het zelf doen, maar dat vergt wel doorzetting en vasthoudendheid, omdat de middelen minder krachtig zijn. En u kunt ook kiezen voor de snelle oplossing en het door een ongediertebestrijder laten doen. Of verdiep u eerst in de verschillende mogelijkheden van bestrijden.

Zilvervisjes in huis hoe komt het.

Al heb je een oud of een nieuw huis iedereen kan last van zilvervisjes in huis krijgen. In oude woningen bijvoorbeeld: Die zijn vaak slecht geïsoleerd. Of er staat water onder de vloer. Vocht in huis is een bron voor allerlei ongedierte. Ook voor zilvervisjes die houden namelijk erg van vocht en warmte.
En wanneer je een nieuwbouwwoning hebt dan is er ineens nog meer kans op zilvervisjes in huis. Hoe komt dat dan? Nieuwbouwwoningen zijn namelijk zo goed geïsoleerd ze houden warmte en vocht vast. Dat is dus dubbelop in vergelijking met de oude huizen en de populatie aan zilvervisjes in huis groeit dan ook zeker eens zo hard. Probeer dan ook de luchtvochtigheid naar beneden te krijgen net als de warmte. De optimale temperatuur in huis voor zilvervisjes is zo rond de 25ºC.
Conclusie: Vocht en warmte zijn de oorzaken van zilvervisjes in huis.

Wil je ook zelf de zilvervisjes bestrijden?

Ik gebruik deze middelen

Wat kun je doen aan zilvervisjes in huis.

Wil je zilvervisjes zelf bestrijden in je huis dan is dat goed mogelijk maar wees dan echt consequent en volg deze stappen goed op om zelf zilvervisjes te bestrijden. Breng de temperatuur maar ook de luchtvochtigheid naar beneden en doe de verdere stappen van wering en zilvervisjesbestrijding.
U kunt ook de zilvervisjes in uw woning laten bestrijden. Een gecertificeerde bestrijder kan vakkundig in uw woning een zilvervisjesbestrijding uitvoeren. Deze mensen hebben vaak straffere middelen ter beschikking die alleen voor gecertificeerde mensen beschikbaar zijn. Ook hebben ze de kennis, opleiding en ervaring om een adequate bestrijding uit te voeren. Wij kunnen u aan de juiste adressen helpen. 

Reageren

Reageren