Steenmarter Zwolle veroorzaakt grote schade en overlast

Steenmarter Zwolle leek bijna compleet uitgestorven te zijn terwijl het dier normaal gesproken altijd op het platteland rondliep. Tegenwoordig heeft de marter een manier gevonden om in de grote stad te overleven. Daarnaast is het dier een beschermd diersoort geworden waardoor het wettelijk niet is toegestaan het dier te vangen of te doden. Het gevolg is dat de steenmarter Zwolle steeds vaker in verschillende woonwijken voorkomt. In principe is dat niet erg tenzij het diertje uw woning of auto heeft uitgekozen als territorium. Het gevolg is o.a. stankoverlast, maar ook schade doordat het een knaagdier is. Het diertje ziet er misschien schattig uit, maar kan grote gevolgen hebben voor uw woning. Doordat het dier beschermd is mag u er niets aan doen. Gelukkig hebben wij voor u de oplossing om de marter milieu en diervriendelijk te verjagen.

Gebruik de Mustolet anti marterspray

De Mustolet anti marterspray is het ideale afweermiddel om de marter te bestrijden. Een steenmarter Zwolle wil je natuurlijk niet in en rond uw woning hebben. Gelukkig is dit middel diervriendelijk en de marter loopt absoluut geen enkele schade op. Maar hoe werkt deze spray? U brengt de spray aan op de plek waar de marter uw woning of auto binnendringt. Dit hoeft slechts een kier van vijf centimeter te zijn. Weet u het niet zeker? Controleer of de marter weg is en controleer vervolgens de woning op vrijwel alle plekken die er zijn. Breng voor de zekerheid gewoon overal de spray aan op de plekken die mogelijk de ingang voor de steenmarter Zwolle kunnen zijn. Deze spray bevat namelijk de geurtjes van de natuurlijke vijand van de marter. De geur is alleen door de marter te herkennen zelf ruikt u helemaal niets. Bij het idee dat de vijand aanwezig is treed de marter niet meer binnen. U bent dus voorgoed van het probleem af zonder dat u schade aan de steenmarter Zwolle heeft aangebracht. De geur blijft een maand hangen in de ruimte waar u de spray heeft aangebracht. Na één maand kan u met dezelfde spuitbus opnieuw de spray aanbrengen. U kan de spuitbus op de site www.mustolet.com online bestellen voor € 24,95.

Breng de anti marterspray alleen aan als de marter weg is

Soms wordt de fout gemaakt om de ingang van het holletje vol te spuiten terwijl de steenmarter Zwolle nog binnen is. Dit zorgt voor veel stress en vanwege de stress zal de marter een nieuwe uitgang maken. U heeft zo niet alleen nog steeds een steenmarter Zwolle in huis, maar u heeft ook nog eens een extra gat in uw woning. Controleer daarom altijd of de marter echt uit huis is voor u de spray aanbrengt en u de marter opsluit. De marter kan in rust stand redelijk verstopt zijn dus het kost wel wat werk om het dier te vinden. Kijk dus goed rond voor u gebruik maakt van de spray. Heeft u veel overlast? Dan kan u altijd een officiële steenmarter Zwolle bestrijder inschakelen die de marter hollen opzoekt en wegjaagt.
 

Reageren

Reageren