Steenmarter Zevenaar een aanhoudend probleem

De steenmarter Zevenaar is al jaren een aanhoudend probleem en vormt vooral bij autobezitters een grote overlast. Ondanks dat het diertje een probleem blijft vormen blijft het dier een beschermt diersoort in Nederland. In en rond Zevenaar is er al een aardige populatie, maar in de rest van het land is er bijna geen marter te vinden. De populatie in en rond Zevenaar is ook niet extreem groot en groeit niet in grote getalen zoals eerder gedacht werd. Alleen de diertjes die er zijn zorgen wel voor de nodigen problemen. Maar hoe kan u een steenmarter Zevenaar aanpakken terwijl u ze niet mag vangen of doden? Mustolet anti marter spray heeft de oplossing.

Mustolet anti marter spray houdt de steenmarter Zevenaar buitenshuis

De unieke spray is speciaal ontwikkeld om de steenmarter buiten de deur te houden. Met de spray wordt het mogelijk om de marter te verjagen zonder hem schade aan te brengen. De spray bevat namelijk terratorium geuren van de natuurlijke vijanden van de marter. De steenmarter Zevenaar weet vanuit de natuur dat hij beter uit de buurt kan blijven en zal de schuilplek links laten liggen. Dit kan bijvoorbeeld de motorkap zijn, maar ook de zolder of de schuur waar u regelmatig een bezoekje krijgt. U kan de spray aanbrengen bij gaten waar de marter naar binnenkomt. U heeft zo geen last meer dan de marter en na één maand kan u de spray opnieuw herhalen voor een blijvend effect. De spray is verkrijgbaar voor € 24,95 in de shop van www.mustolet.com.

Voorkom een steenmarter Zevenaar in uw auto

Het is slim om de steenmarter Zevenaar uit uw auto te weren. De marter knaagt gerust diverse kabels door met als gevolg dat u achterblijft met een schadepost van honderden euro’s. Doordat startkabels worden doorgeknaagd krijgt u de wagen niet meer aan de gang. De anti marterspray helpt u om het diertje gewoon buiten uw motorkap te houden zonder dat u schade brengt aan het dier. De spray kunt u maandelijks herhalen of na elke 1.000 kilometer afhankelijk van hoeveel u met uw auto rijdt. De steenmarter Zevenaar wordt zo diervriendelijk aangepakt en u heeft geen last meer van hoge rekeningen bij de garage. Laat u niet meer verassen door een steenmarter Zevenaar en kies voor de Mustolet anti marter spray.
 

Reageren

Reageren