Steenmarter Utrecht buiten de deur houden

Steenmarter Utrecht is een probleem dat vroeger alleen in het oosten van het land voorkwam. Alleen helaas komt het probleem steeds vaker buiten de provinciegrenzen voor. Tijdens de telling van 2011 werden ze officieel in Utrecht vastgesteld en inmiddels dringen ze al verschillende huizen binnen met de nodige gevolgen. Een steenmarter in huis klinkt misschien wel leuk gezien het snoezige uiterlijk van het knaagdier. Alleen in de praktijk is het bepaalt geen pretje om het dier in huis te hebben. Het knaagdier haalt alles overhoop en als u pech heeft knaagt hij diverse dingen in huis kapot. O.a. kabels zijn zeer geliefd om door te knagen. De steenmarter Utrecht wilt u dan ook het liefste gewoon buiten de deur houden. Als u veel pech heeft dan kan de steenmarter zijn nest in uw woning of schuur bouwen. Dit geeft veel stank overlast en de kleintjes maken een redelijk kabaal. Ondanks dat dit heel onprettig is mag u niet jagen op de dieren of vangen. De steenmarter is namelijk een bedreigt diersoort en wordt wettelijk beschermd.

Gevaar van de steenmarter Utrecht in uw woonomgeving

Een steenmarter Utrecht kan een redelijk gevaar vormen voor uw eigendommen. Eén van de gevaren van de marter is als het diertje onder uw motorkap klimt. Vaak voelt de marter zich hier beschermd en de motor geeft ook nog eens warmte af. Alleen uit verveling kan de marter om zich heen gaan knagen. Als u geluk heeft dan knaagt het diertje alleen uw isolatiemateriaal door, maar als u veel pech heeft dan gaan alle kabels van uw auto kapot. Dit heeft als gevolg dat als u de volgende dag de auto start er niets meer werkt. Pas als u de motorkap openmaakt ziet u dat de marter aan het werk geweest is. Naast uw auto kan natuurlijk ook uw woning beschadigd raken door toedoen van de marter.

Mustolet anti marter spray beschermd uw woning en auto

De Mustolet anti marter spray helpt u om de woning en auto te beschermen tegen de steenmarter Utrecht. De spray is toegestaan om de marter te verjagen en niet in uw woning toe te laten treden. Voor slechts € 24,95 is uw woning beschermd tegen de steenmarter Utrecht. Na één maand kan u de spray opnieuw gebruiken net zo lang tot dat de marters nooit meer terugkeren. Het maandelijks herhalen van de spray zorgt ervoor dat de steenmarter Utrecht echt niet meer terugkomt. De spray zit namelijk vol met geurtjes van de natuurlijke vijanden van de marter. Hierdoor denkt het dier dat zijn vijand een nestje gemaakt heeft in zijn hol. Reden genoeg om voortaan weg te blijven. Onder de motorkap kan u de Mustolet anti marter spray ook gebruiken. Hierbij wordt ook maandelijkse herhaling aangeraden tenzij u meer dan 1.000 km per maand rijdt dan dient u het per 1.000 km te herhalen. U kan de Mustolet anti marter spray voor € 24,95 meerdere keren gebruiken en zo marters weren uit uw leefomgeving. Bestellen via www.mustolet.com
 

Reageren

Reageren