Steenmarter Nijmegen massaal in de grote stad

Vroeger was de steenmarter Nijmegen vooral een probleem op het platteland. Vandaag de dag heeft het dier een manier gevonden om zich voor te planten in de grote stad. In Nijmegen worden er regelmatig auto’s weggesleept met kapotte startkabels of remkabels. De auto’s lijken het spontaan begeven te hebben, maar bij een kijkje onder de motorkap blijkt de steenmarter in Nijmegen de grote veroorzaker te zijn. De marter heeft de motorkap uitgekozen als een gezellige rustplek. Onder de motorkap is het lekker warm en zijn kabels om mee te spelen. Het is dus belangrijk dat de marter diervriendelijk gestopt wordt want het dier heeft een beschermde status in Nederland.

Bescherm de motorkap tegen de steenmarter Nijmegen

De motorkap is dus een geliefd plekje voor de marter alleen brengt het diertje al snel schade aan voor honderden euro’s. Natuurlijk wilt u dit gewoon voorkomen en het is dan ook belangrijk om de motorkap goed te beschermen tegen de marter. Eén van de oplossingen is de anti-marter spray van Mustolet. Deze unieke spray geeft een geur af die lijkt op de natuurlijke vijanden van de marter. De steenmarter denkt één ding en dat is wegwezen. Reden genoeg om de spray aan te brengen onder de motorkap. De spray blijft één maand zitten of moet iedere 1.000 km vervangen worden. Voor € 24,95 kan u de spuitbus meerdere malen gebruiken. Bestellen kan op www.mustolet.com

Bescherm ook uw woning tegen de steenmarter Nijmegen

De steenmarter komt natuurlijk lang niet alleen onder uw motorkap terecht. Een gaatje van slechts 4 a 5 cm is voldoende om binnen te komen. Vaak vindt de steenmarter Nijmegen dit gaatje onder het dakbeschot. Zorg ervoor dat alles goed is afgesloten en dat u eventueel anti-marter spray aanbrengt op mogelijke ingangen voor de steenmarter Nijmegen.

Reageren

Reageren