Steenmarter Meppel veroorzaakt een flinke overlast in de stad

Steenmarter Meppel is een groot probleem in de omgeving. Rondom Meppel is namelijk een groot leefgebied waar de marter graag voorkomt. Alleen trekt de marter steeds vaker de stad zelf in opzoek naar een lekker hapje. Het is een roofdier dat leeft op kippen, vogels, maar ook wormen als het moet. In de stad zijn natuurlijk genoeg vogels te vinden en het voordeel voor de steenmarter Meppel is dat hier weinig natuurlijke vijanden zijn. Het dier heeft zo vrij spel in het jagen op voedsel zonder dat hij gestoord wordt. Een steenmarter Meppel is vrij actief en kan tot wel vijftien kilometer rondrennen opzoek naar een prooi in de stad. Na afloop keert hij terug in zijn holletje en uiteraard is hij hierin heel creatief in de stad. De steenmarter Meppel vind de motorkap bijvoorbeeld een heerlijk plekje om in te verblijven. Hij is zo beschut tegen vijanden en hij kan genieten van het nagloeien van de motor. Naast een motorkap kan hij ook uw eigen woning als schuilplaats kiezen. Regelmatig wordt de marter gespot in schuren en zelfs op zolder.

Schade aan de auto door een steenmarter Meppel

Eén van de favoriete plekjes om in te verblijven voor de steenmarter Meppel is de motorkap. Onder de motorkap is het lekker warm en hebben ze het idee dat hun vijanden er niet bij kan komen. Alleen terwijl ze lekker in de auto plaatsnemen knagen ze als u geluk heeft het isolatiemateriaal van de motorkap kapot. Als u veel pech heeft dan beginnen de steenmarters aan de kabels van uw auto. De volgende ochtend als u de auto wil starten krijgt u de wagen op geen enkele manier aan de praat. Pas later komt u tot de ontdekking dat de steenmarter Meppel de boosdoener is. De enige milieuvriendelijke oplossing tegen deze plaag is de antimarter spray. Deze spray geeft een geur af die alleen door de marter te ruiken is. De geur is exact hetzelfde als een aantal natuurlijke vijanden van de steenmarter Meppel. De marter denkt dat de vijanden op zijn schuilplek zijn geweest en houdt zich voor gezien. Deze spray kan u ook preventief gebruiken voor slechts € 24,95. U kan de spray meerdere keren gebruiken en de werking duurt ongeveer één maand hierna kan u weer opnieuw sprayen om de steenmarter buiten de deur te houden.
(Site Mustolet anti marterspray)

Huis overhoop gehaald door de steenmarter Meppel

Als u thuiskomt en uw complete woning is overhoop gehaald dan denkt u in eerste instantie dat u met een inbreker te maken heeft. Tot u uitwerpselen en knaagsporen tegenkomt. Als u veel pech heeft dan zijn alle kabels door de steenmarter doorgeknaagd. Voorkom problemen en maak preventief gebruik van de antimarter spray. Het kan geen kwaad om uw woning te weren tegen marters en gaten te dichten. U voorkomt zo een hoop ellende doordat de steenmarter Meppel uw woning heeft uitgekozen als schuilplek. Het enige wat u hieraan mag doen is de marter verjagen met een onaangename geur.

Reageren

Reageren