Steenmarter Lochem bestrijden zonder schade

Een steenmarter Lochem wil natuurlijk niemand zomaar in huis hebben. Een kiertje van vijf centimeter kan al genoeg zijn om binnen te komen. Natuurlijk kan u de woning nalopen op kieren en gaten, maar aan een klein gaatje heeft de marter al genoeg. Geen enkele gatenvuller is hier tegen bestand en het is belangrijk om het dier vriendelijk te verjagen. Als u een steenmarter Lochem binnen heeft dan is dit vaak in eerste instantie erg schrikken. Het dier is vanuit de natuur erg speels en maakt al snel een enorme bende van uw zolder of woning. U heeft het idee dat er een inbreker in huis rondsluipt en voor u de politie belt is het belangrijk om stiekem een kijkje te nemen. Als het blijkt om de steenmarter Lochem te gaan dan is het belangrijk dat u het dier gaat bestrijden zonder schade. De marter is niet alleen prachtig dier uit de natuur, maar ook nog eens een beschermd diersoort in Nederland. Een bestrijdingsmiddel mag dus absoluut geen dodelijke afloop hebben. Gelukkig hebben wij voor u de oplossing namelijk een mustolet anti marterspray.

Anti marterspray gebruiken om de steenmarter Lochem buitenshuis te houden.

Een steenmarter buitenshuis houden dat is natuurlijk alles wat u wilt. Naast de enorme puinhoop die ze maken kunnen ze voorwerpen kapot knagen. Kabels vinden ze van natuurlijk heel interessant en de schade kan hierdoor oplopen tot enkele honderden euro’s. De anti marterspray helpt u om een steenmarter Lochem uit uw woning te houden. De spray is zeer effectief doordat het de geur van de natuurlijke vijand nabootst. Deze geur is natuurlijk niet schadelijk en niet door de mens te ruiken. Maar het maakt de marter bang genoeg om bij uw woning uit de weg te blijven. De marter weet heel goed dat zijn vijand hier kan verblijven. De geur blijft na het sprayen met de anti marterspray een maand hangen. Na één maand kan u de spray gewoon weer opnieuw gebruiken om de steenmarter Lochem buiten de deur te houden. De spray kunt u hier bestellen op www.mustolet.com

Steenmarter Lochem vangen of verjagen?

Vaak wordt er gedacht dat u een steenmarter Lochem beter kan vangen in plaats van verjagen. U heeft het dier tenslotte al in huis en u wilt deze zo snel mogelijk uit huis. Er bestaan speciale valluiken die dichtvallen als de marter naar binnen loopt. Het is misschien wel de enige manier om het dier te vangen alleen is dit wel verboden. Het enige wat u wel mag doen is de steenmarter Lochem verjagen. Dit doet u dus met onze speciale anti marter spray verkrijgbaar van het bekende merk Mustolet. Voor slechts € 14,95 sprayt u het gebied waar u de marter liever niet wilt hebben in. U zal merken dat de werking direct ingaat en u dus direct zonder steenmarters komt te zitten. Eventueel kan u als de marter weg is de ingang van uw woning zoeken waar het dier naar binnen komt. Spray de ingang in en u weet zeker dat het dier zo niet meer binnenkomt zo effectief werkt de Mustolet anti marter spray.

1 reactie op dit onderwerp

Geef hier uw review
  • j.d.rutgers 2 jaar geleden Reageren
    Mr
    Levert u deze producten ook in Frankrijk? Wij hebben marters in de loze ruimte onder ons chalet in Les Gets, bij Morzine, in de Haute Savoie, met veel stank als gevolg. .
Reageren

Reageren