Steenmarter Leeuwarden verjagen zonder schade

Een steenmarter Leeuwarden kan veel overlast veroorzaken. Vanuit de natuur zijn het zeer nieuwsgierige en speelse dieren. Ze gaan dan ook opzoek naar plekjes waar ze kunnen spelen en beschut kunnen zijn tegen de natuurlijke vijanden. Een steenmarter Leeuwarden is prachtig om te zien en een beschermd diersoort in Nederland. Het is dus verplicht om het dier te verjagen want zelfs vangen is niet toegestaan. Natuurlijk is verjagen niet nodig als u geen overlast ondervind. Maar soms kan het voor bijvoorbeeld een auto wel slim zijn om preventieve voorzorgmaatregelen te nemen.

Steenmarter Leeuwarden maakt met gemak een auto onklaar

Een motorkap is voor veel marters een perfect plekje om te nestelen. Vaak is de motor nog een beetje warm van de laatste keer dat er met de auto gereden is. De motorkap biedt tevens een veilige bescherming tegen de natuurlijke vijanden van de marter. Ondanks dat het misschien lief klinkt is de steenmarter Leeuwarden een grote vijand van uw auto. Binnen een handomdraai wordt uw complete auto vernield en worden kabels doorgeknaagd. De schade loopt op in de honderden euro’s en in sommige gevallen kunnen de wat oudere auto’s total-loss raken. Het is dus belangrijk dat de steenmarter Leeuwarden geweerd wordt uit de auto. Maar hoe kan u de marter het beste weren? De slimste oplossing tegen de marter is om gebruik te maken van een antimarter spray.

De steenmarter verjagen zonder schade

Doordat de steenmarter Leeuwarden een beschermd diersoort is mag u de marter niet vangen of verwonden. Het is dus belangrijk dat u het dier diervriendelijk verjaagt zonder het dier aan te raken of verder te storen. Natuurlijk wilt u dat de steenmarter Leeuwarden zo snel mogelijk verdwijnt uit uw motorkap. Gelukkig kan u gebruik maken van de antimarter spray om de marter op een diervriendelijke manier te verjagen. De spray is ontwikkeld door Mustolet en verspreid voor de marter een onaangename geur. Deze geur is een mengeling van verschillende natuurlijke vijanden van de steenmarter Leeuwarden. Ondank dat deze geur heel onprettig is voor de steenmatter kunnen we u garanderen dat u er zelf helemaal geen last van heeft. U hoeft de spray alleen aan te brengen op de plekken waar de marter zich bevind. Iedere dag vertrekt de steenmarter Leeuwarden weer uit zijn schuilplek om te gaan jagen. Dit is het moment om bij de ingang of de motorkap de spray aan te brengen. Als de steenmarter terugkeert en de geur ruikt dan bedenkt het roofdier zich wel een keer. Voor u het weet bent u op een milieu en diervriendelijke manier verlost van de steenmarter. De spray werkt gegarandeerd en is al verkrijgbaar voor € 14,95. De spray werkt ongeveer een maand en na afloop kan u de spray gewoon weer opnieuw gebruiken om de steenmarter Leeuwaarden weg te houden. Uiteraard kan u de spray ook gewoon preventief gebruiken tegen het roofdier.

Reageren

Reageren