Steenmarter Eindhoven uit uw woning of auto weren.

Steenmarter Eindhoven is een lokaal diertje dat voor grote problemen kan zorgen. Natuurlijk ziet het knaagdier er mooi uit dankzij de grijs/bruin tinten en het slanke lichaam. Maar het liefste wil je dit diertje niet in je woning of auto hebben. De steenmarter Eindhoven zoekt namelijk graag een warm plekje op om in te schuilen tijdens de koude wintermaanden. De motorkap kan een prettig plekje zijn doordat de motor vaak nog lang nagloeit. Dit lijkt allemaal onschuldig alleen kan een steenmarter veel schade aanrichten door kabels onder de motorkap door te knagen. Het blijft namelijk nog steeds een knaagdier die vooral s’nachts actief is.

Steenmarter Eindhoven sporen herkennen

Misschien twijfelt u of het dier ook in uw buurt actief is. Het knaagdier kan namelijk redelijk wat schade veroorzaken, maar het kan natuurlijk ook een ander dier zijn. De sporen hebben namelijk veel weg van een kat of rat. Als u het dier even snel voorbij ziet schieten dan denkt u ook als eerste dat er een kat in uw omgeving loopt. Het grootste verschil met een kat of rat is de nagels. Deze zijn zichtbaar in de pootafdrukken die de steenmarter Eindhoven achterlaat. Als er in de sporen nagels zichtbaar zijn samen met kussentjes zoals bij een kat dan weet u bijna zeker dat u met een marter te maken heeft. Een rat heeft er wel wat van weg, maar heeft een veel kleinere pootafdruk. Daarnaast is het dier een roofdier en dit betekend dat ook zijn leefstijl sporen achterlaat. Neem bijvoorbeeld de veren van een vogel die het dier gevangen heeft. Daarnaast vind u ook vaak uitwerpselen van de steenmarter Eindhoven terug. Vaak zijn dit redelijke hoopjes en kunnen ze een stankoverlast veroorzaken als dit opstapelt. U herkent zo redelijk snel de gevolgen van een marter rondom uw woning.

Steenmarter Eindhoven weren zonder gevolgen

Natuurlijk wilt u liever niet dat een steenmarter Eindhoven uw autokabels doorknaagt of zich in uw schuur ophoudt. U heeft de sporen herkend dus u weet dat het dier zich in uw straat ophoud. Het is nu een kwestie van tijd voordat er schade ondervonden wordt van het knaagdier. Een simpele oplossing zonder gevolgen is door gebruik te maken van de Mustolet anti marterspray. Deze spray is niet schadelijk voor de marter zelf en niet voor het milieu. Het is namelijk een natuurlijk middel om de steenmarter Eindhoven te verjagen. In de spray zitten geuren van verschillende natuurlijke vijanden. Vijanden waar uw steenmarter Eindhoven graag niet oog in oog mee wil staan. De spray geeft deze geur af in uw auto of schuur. Deze geur blijft tot een maand hangen en de steenmarter zal nooit aan de geur wennen. U kan dus na een maand gerust weer de spray gebruiken om het knaagdier uit uw woning of auto te weren. De spray kost slechts € 24,95, maar zorgt er wel meteen voor dat u voorlopig van het steenmarter Eindhoven probleem verlost bent. Bestellen kan hier www.mustolet.com


Reageren

Reageren