Steenmarter Arnhem herkennen en diervriendelijk verjagen

Een steenmarter Arnhem kan een grote overlast veroorzaken en het is belangrijk om het dier tijdig te herkennen en te verjagen. Als u nog nooit kennis gemaakt heeft met de marter dan weet u vaak niet precies waar u mee te maken heeft. Gelukkig kan u de steenmarter Arnhem duidelijk herkennen aan de voetafdrukken. Strooi eventueel wat zand op de plek waar u denkt dat ongeveer het hol zit. Controleer een dag later of u voetstappen ziet met duidelijke kussentjes en zichtbare nagels. Als de voetstap te groot is voor een rat dan weet u bijna zeker dat u te maken heeft met een steenmarter Arnhem.

Steenmarter Arnhem diervriendelijk verjagen

Natuurlijk mag u de steenmarter Arnhem niet zomaar verjagen het is tenslotte een beschermd diersoort. Gelukkig bestaat er van Mustolet speciale anti-marter spray met een gegarandeerde werking. De spray bevat geuren van de vijanden van de steenmarter, waardoor het dier voortaan wel uit de buurt van uw woning blijft. Het is belangrijk om de mogelijke ingangen waar de marter doorheen komt te behandelen met de spray. De geur van de spray blijft een maand lang hangen. Na één maand kan u dezelfde spray gewoon weer opnieuw gebruiken. De steenmarter zal geen hinder ondervinden door de spray en alleen het gebied verlaten om zich ergens anders te nestelen. Dit maakt de anti-marter spray extra diervriendelijk voor slechts € 24,95.

Steenmarter Arnhem uit de motorkap houden

Steenmarter Arnhem kan zich ook gaan nestelen in de motorkap met grote gevolgen. De marter is vanuit de natuur heel speels en knaagt hierdoor graag in dingen om zich heen. Dit kan het isolatiemateriaal van uw ,motorkap zijn, maar eventueel kunnen dit ook kabels zijn zoals de startkabel of remkabel. Dit geeft als gevolg dat uw auto op geen enkele manier meer te starten is. Zodra u de motorkap openmaakt ziet u dat de steenmarter heeft huisgehouden. De slimste oplossing is door de anti-marter spray onder uw motorkap aan te brengen. Een maand lang zal de steenmarter niet meer in uw auto te vinden zijn. Na afloop van de maand of 1.000 km kan u de spray gewoon herhalen en bespaart u honderden euro’s aan schade!

Reageren

Reageren