Zilvervisjes Amersfoort

Zilvervisjes is een verschrikkelijk probleem. Lastig te bestrijden en het worden er langzaamaan steeds meer. Ook van de zilvervisjes in Amersfoort willen we vandaag nog af.

U hebt zilvervisjes?

U woont in Amersfoort?

Dan zijn er twee manieren om van de zilvervisjes in Amersfoort af te komen.

  • Of u gaat aan de slag en zelf de zilvervisjes bestrijden. Dat houdt in dat u over een langere periode ongeveer een jaar, de luchtvochtigheid in huis naar beneden brengen, en daarnaast gaat u enkele malen alle naden en kieren in huis langs met een middel om zilvervisjes te bestrijden. Denk ook aan kruipruimtes, zolder, meterkast en slaapkamers.
  • U kunt ook een ongediertebestrijding uit laten voeren door een gecertificeerd bestrijder van zilvervisjes in Amersfoort of omgeving. Deze mensen weten precies waar ze over praten en hebben een middel met hogere werkzame stof. Dit middel werkt ook langduriger en zodoende bent u eerder van de zilvervisjes plaag verlost.

  •  

In alle groeigemeentes komen tegenwoordig zilvervisjes voor zo ook in Amersfoort daar zijn de laatste jaren veel nieuwbouw woningen gebouwd. In de nieuwe woningen zijn de isolatiewaardes tegenwoordig heel hoog. Maar waar de warmte binnen blijft wordt meestal te weinig gelucht. Zodoende stijgt de luchtvochtigheid wat voor de zilvervisjes in amersfoort de ideale leefomstandigheid geworden is. Wilt u van de zilvervisjes af kies dan 1 van de 2 bovenstaande opties.

Zoekt u een gecertificeerde ongediertebestrijder in Amersfoort of omgeving vul dan onderstaande informatie in en ik mail u z.s.m. één of meerdere adressen toe zodat u een prijs op kunt vragen.

Reageren

Reageren