Wespenbestrijding Zwolle

In maart, april beginnen de wespenkoninginnen al met een nestje te bouwen. Dan hebben we nog geen last van ze. Maar naarmate de tijd vordert komen er steeds meer eitjes uit. En als het lekker warm en droog weer is kun je in mei, juni best al overlast hebben van de wespen.

Zwolle is een stad met veel inwoners, horeca, winkels en andere bedrijven. En dan kun je de overlast van wespen niet altijd gebruiken. Vooral niet als ze op de zoetigheid en je eten af komen. Dan kunnen wespen best wel vervelend zijn.

Wespenbestrijding Zwolle

Heb je overlast van de wespen? Bel mij voor een afspraak en ik help je zo snel mogelijk er vanaf.

Ik reken hiervoor een vaste prijs van € 60,- met de garantie dat alles dood gaat.

33 reacties op dit onderwerp

Geef hier uw review
 • Jeroen 10 maanden geleden Reageren
  Jeroen
  Snel, professioneel en zeer effectief.
 • Nico 10 maanden geleden Reageren
  Helemaal top!
  Binnen een dag na de melding stond Tijmen op de stoep en even later op het platte dak van onze uitbouw. Spuiten en klaar. Prima dus.
  Toen we na een kleine week vakantie weer thuis kwamen vlogen er toch weer wespen rond het ex-nest. Lang niet zo veel als eerst, maar toch.... Zonder probleem kwam Tijmen weer langs om al spuitend de wespen opnieuw duidelijk te maken dat ze écht niet gewenst zijn. Oftewel: dat van die garantie is géén reclame-fabeltje, dat klopt gewoon!
  Snelle en prima service dus!
 • Evert 10 maanden geleden Reageren
  Wespennest.
  Dankzij vakkundig, betrouwbaar, professioneel optreden van Tijmen Tersteeg waren wij snel van ons probleem af.
 • Annemieke v.d. Molegraaf 11 maanden geleden Reageren
  Wespennest
  Zo blij met de komst van ongedierte bestrijding.. ik ben panisch voor wespen dus toen een buurman melde dat hij die beesten zag zwermen bij onze dakgoot heb ik gelijk ongedierte bestrijding gebeld en daar kwam mijn held Tijmen...op de ladder...ff spuiten...en weg waren ze...zo blij..echt heb je last van wespen...bel !
 • Kim Bonenberg 11 maanden geleden Reageren
  Wespennest
  Het duurde even om te beseffen dat zich een wespennest had gevormd bij de dakkapel. Eén telefoontje was genoeg om de volgendedag de bestrijder zijn werk te zien doen. Nog even spannend of de behandeling direct succes had. En ja hoor, de wespenplaag was verleden tijd. Een compliment want het was niet een makkelijke plek om er bij te komen. Zeker een aanrader om ongediertebestrijden te bellen.
 • M 11 maanden geleden Reageren
  mevr
  Tijmen is de volgende dag langs geweest en heeft het nest keurig bestreden. Omdat het best bij de voordeur zat betaald met een tikkie. Ook dat ging prima.
 • Christine 11 maanden geleden Reageren
  Weg wespen
  Vorige week is Thijmen geweest om de wespen en het bijbehorende wespennest te elimineren. Sindsdien geen last meer gehad.
 • Aline 11 maanden geleden Reageren
  Al langer last van wespen in en om het huis.. Tijmen gebeld en afspraak gemaakt. Snelle service en t lijkt erop dat de wespen t loodje hebben gelegd. Dankjewel!
  Snelle en vriendelijke service
 • Jan Hendriksen 11 maanden geleden Reageren
  Snel verlost van wespenplaag
  Eén telefoontje en volgende dag al aan huis. Wespennest ingespoten en geen wesp meer gezien. Snel, grondig en vakkundig verlost van wespenplaag, top!
 • Lohman 11 maanden geleden Reageren
  Verwijderen wespennest
  Onder ons slaapkamerraam tijdens vakantie een wespennest ontstaan. HELLAS kon er achterzijde geen raam open. TYMEN gebeld en kon volgende dag bij ons zijn. In de avond al bijna geen wesp meer te bekennen.
  Was mooi vlot en schoon als noorder horizon verdwenen dit nest. Hartelijk dank.
 • Willem Snijder 11 maanden geleden Reageren
  Super
  Gebeld en op korte termijn gekomen. En perfect bestreden
 • Jan Eisse 11 maanden geleden Reageren
  Top
  Snel, effectief en gewoon vaste prijs. Duidelijke en nette service. Geen wesp meer te vinden!
 • Van Bruggen 11 maanden geleden Reageren
  Dr.
  Prettig overleg, snelle service en de wespen zijn vakkundig bestreden. Als toegift nog een tip hoe we een nieuw nest kunnen voorkomen.
 • Jolande 11 maanden geleden Reageren
  Wespennesten
  Snelle en goede service. 2 wespennesten in de spouwmuur weg laten halen. Dag daarna geen wesp meer te zien. Bedankt Thijmen. We weten je de volgende te vinden
 • F. van Vilsteren 11 maanden geleden Reageren
  Wespennest in spouwmuur
  Na terugkomst van vakantie bleek dat wij een wespennest in de spouwmuur hadden zitten. Tijmen gebeld en die is dezelfde dag geweest. Binnen paar uur na de behandeling geen wesp meer te zien. Top service en top resultaat, heel blij mee
 • Stegeman 11 maanden geleden Reageren
  wespennest
  in de spouwmuur naast de regenpijp zat een wespennest. Het leek een onmogelijke plek om te behandelen maar binnen een half uur waren de wespen dood
 • Trudie 11 maanden geleden Reageren
  Wespennest
  We hadden een wespennest ter hoogte van de 2e verdieping bij een slaapkamer, lastig plekje. Maar Thijmen heeft er snel en deskundig voor gezorgd dat alle wespen weg zijn.
 • E.ozkan 11 maanden geleden Reageren
  Wespen
  snelle service zeker tevreden vandaag langs geweest. En geen wespen meer gezien. Bedankt!!
 • Anne Marie Visscher 11 maanden geleden Reageren
  Wespennest
  Reageert snel was snel klaar vlot klaar komt zijn afspraken na 😀
 • Ingrid 11 maanden geleden Reageren
  Snelle en goede service
  Snelle en goede service. gisteren gebeld , vandaag is Tijmen al langs geweest om de wespen te bestrijden. Paar uur later al veel minder wespen.
  Nu geen wesp meer te zien 👍
 • Dijkstra 11 maanden geleden Reageren
  Wespennest
  Wespennest tussen plat dak en plafond. Tijmen gebeld op vrijdag, maandag bestreden op woensdag geen wesp meer te zien. Goed gedaan. Bij een volgende keer maar weer Tijmen bellen.
 • Fam Over 11 maanden geleden Reageren
  Wespennest in spouwmuur
  Zeer vriendelijk, snel en deskundig. Een echte aanrader!!!
 • JGWubs 11 maanden geleden Reageren
  Snelle Service
  Tijmen kwam binnen 24 uur langs en ik heb sindsdien geen wesp meer gezien!
 • Monique 11 maanden geleden Reageren
  wespennest in de spouwmuur
  vorige week Tijmen gebeld omdat we een wespennest in de spouwmuur hadden zitten, de wespen vlogen de slaapkamer van mijn zoon in. Tijmen heeft het ingespoten en de volgende dag geen wesp meer te zien. Wij weten wie we moeten bellen als we weer last hebben van wespen
 • Sander 11 maanden geleden Reageren
  Snel en vakkundig
  Na terugkomst van vakantie ontdekten we dat wespen een wespennest in ons tuinschuurtje hadden gebouwd. Op internet gezocht en s avonds Tijmen gebeld. Hij reageerde direct en kon zelfs al de volgende ochtend om 9:00 uur komen. Bij de schuur trok Tijmen zijn pak aan. Daarna spoot hij het nest vol met wespengif.
  De dag erop waren alle wespen dood en konden we het (als papier aanvoelende) nest gemakkelijk verwijderen. Geen levende wesp meer gezien. Wel allemaal dode larven. Heel blij dat Tijmenn zo snel kon komen en vakkundig geholpen heeft.
 • Willem G. 1 jaar geleden Reageren
  wespennest onder de dakpannen
  Onder de dakpannen zat een wespennest daardoor in de douche geregeld wespen.op donderdag ochtend gebeld en voor 11:00 uur dezelfde dag was het al opgelost daarna geen enkele wesp meer gezien.zeer tevreden!!
 • Herman 1 jaar geleden Reageren
  Netjes afgehandeld
  Dag ervoor gebeld, volgende dag geholpen.
  Indien nodig wordt de behandeling herhaald, en dat kosteloos. Dat vind ik nou netjes en klantvriendelijk
 • J v G 1 jaar geleden Reageren
  Een dik verdiende 10
  Wij hadden een wespennest op ons balkon. Meteen Thijmen gebeld, vriendelijk te woord gestaan en hij kwam meteen door naar ons vanaf een andere klant. Keurig werk afgeleverd poeder in het nest gespoten, goede voorlichting gegeven en de wespen zijn gelukkig niet meer teruggekomen. Een dik verdiende 10 van ons voor Thijmen van Steeg!! #aanrader
 • Anita 1 jaar geleden Reageren
  Lastig plek
  Wespennest op een lastige plek maar snel en vakkundig verholpen door Tijmen.
 • B.S. 1 jaar geleden Reageren
  hoefde niet thuis te zijn
  Ik had buiten last van wespen net onder het dak bij mijn slaapkamerraam. Via internet bij Tijmen terecht gekomen. Via telefoon en app contact gehad. Ik hoefde aanwezig te zijn. Bij thuiskomst begin van de middag geen wesp meer te bekennen en dat is alweer bijna 3 weken geleden. Echt top. Dus snelle, vriendelijke reactie en snel afgehandeld. Ik beveel Tijmen zeker aan en mocht ik weer last van wespen krijgen, dan neem ik weer contact op. Hartelijk dank.
 • Ton 1 jaar geleden Reageren
  Vast bedrag dus geen gedoe
  Wespen nest in een spouw muur. Direct naast de keuken deur. Gebeld en de volgende dag verwijderd. Vast bedrag dus geen gedoe achteraf. Thankx again
 • J. Maal 1 jaar geleden Reageren
  Geen wesp meer gezie
  Het wespennest in de tuin is snel en vakkundig verholpen. Een korte behandeling van Tijmen was voldoende om het nest te bestrijden. Wij hebben geen wesp meer gezien.
 • E. Bijl 1 jaar geleden Reageren
  De volgende ochtend al ter plekke
  Laat op de dag gebeld maar Tijmen was de volgende ochtend al vroeg ter plekke om de wespen vakkundig re elimineren. Goede en snelle service. De wespen zijn ‘weg’ en hopelijk is dat het voor dit jaar.
Reageren

Reageren