Wespenbestrijding Zwolle

In maart, april beginnen de wespenkoninginnen al met een nestje te bouwen. Dan hebben we nog geen last van ze. Maar naarmate de tijd vordert komen er steeds meer eitjes uit. En als het lekker warm en droog weer is kun je in mei, juni best al overlast hebben van de wespen.

Zwolle is een stad met veel inwoners, horeca, winkels en andere bedrijven. En dan kun je de overlast van wespen niet altijd gebruiken. Vooral niet als ze op de zoetigheid en je eten af komen. Dan kunnen wespen best wel vervelend zijn.

Wespenbestrijding Zwolle

Heb je overlast van de wespen? Bel mij voor een afspraak en ik help je zo snel mogelijk er vanaf.

Ik reken hiervoor een vaste prijs van € 60,- met de garantie dat alles dood gaat.

21 reacties op dit onderwerp

Geef hier uw review
 • Van Bruggen 16 uur geleden Reageren
  Dr.
  Prettig overleg, snelle service en de wespen zijn vakkundig bestreden. Als toegift nog een tip hoe we een nieuw nest kunnen voorkomen.
 • Jolande 16 uur geleden Reageren
  Wespennesten
  Snelle en goede service. 2 wespennesten in de spouwmuur weg laten halen. Dag daarna geen wesp meer te zien. Bedankt Thijmen. We weten je de volgende te vinden
 • F. van Vilsteren 1 dag geleden Reageren
  Wespennest in spouwmuur
  Na terugkomst van vakantie bleek dat wij een wespennest in de spouwmuur hadden zitten. Tijmen gebeld en die is dezelfde dag geweest. Binnen paar uur na de behandeling geen wesp meer te zien. Top service en top resultaat, heel blij mee
 • Stegeman 1 dag geleden Reageren
  wespennest
  in de spouwmuur naast de regenpijp zat een wespennest. Het leek een onmogelijke plek om te behandelen maar binnen een half uur waren de wespen dood
 • Trudie 1 dag geleden Reageren
  Wespennest
  We hadden een wespennest ter hoogte van de 2e verdieping bij een slaapkamer, lastig plekje. Maar Thijmen heeft er snel en deskundig voor gezorgd dat alle wespen weg zijn.
 • E.ozkan 1 dag geleden Reageren
  Wespen
  snelle service zeker tevreden vandaag langs geweest. En geen wespen meer gezien. Bedankt!!
 • Anne Marie Visscher 1 dag geleden Reageren
  Wespennest
  Reageert snel was snel klaar vlot klaar komt zijn afspraken na 😀
 • Ingrid 6 dagen geleden Reageren
  Snelle en goede service
  Snelle en goede service. gisteren gebeld , vandaag is Tijmen al langs geweest om de wespen te bestrijden. Paar uur later al veel minder wespen.
  Nu geen wesp meer te zien 👍
 • Dijkstra 1 week geleden Reageren
  Wespennest
  Wespennest tussen plat dak en plafond. Tijmen gebeld op vrijdag, maandag bestreden op woensdag geen wesp meer te zien. Goed gedaan. Bij een volgende keer maar weer Tijmen bellen.
 • Fam Over 1 week geleden Reageren
  Wespennest in spouwmuur
  Zeer vriendelijk, snel en deskundig. Een echte aanrader!!!
 • JGWubs 1 week geleden Reageren
  Snelle Service
  Tijmen kwam binnen 24 uur langs en ik heb sindsdien geen wesp meer gezien!
 • Monique 1 week geleden Reageren
  wespennest in de spouwmuur
  vorige week Tijmen gebeld omdat we een wespennest in de spouwmuur hadden zitten, de wespen vlogen de slaapkamer van mijn zoon in. Tijmen heeft het ingespoten en de volgende dag geen wesp meer te zien. Wij weten wie we moeten bellen als we weer last hebben van wespen
 • Sander 1 week geleden Reageren
  Snel en vakkundig
  Na terugkomst van vakantie ontdekten we dat wespen een wespennest in ons tuinschuurtje hadden gebouwd. Op internet gezocht en s avonds Tijmen gebeld. Hij reageerde direct en kon zelfs al de volgende ochtend om 9:00 uur komen. Bij de schuur trok Tijmen zijn pak aan. Daarna spoot hij het nest vol met wespengif.
  De dag erop waren alle wespen dood en konden we het (als papier aanvoelende) nest gemakkelijk verwijderen. Geen levende wesp meer gezien. Wel allemaal dode larven. Heel blij dat Tijmenn zo snel kon komen en vakkundig geholpen heeft.
 • Willem G. 2 weken geleden Reageren
  wespennest onder de dakpannen
  Onder de dakpannen zat een wespennest daardoor in de douche geregeld wespen.op donderdag ochtend gebeld en voor 11:00 uur dezelfde dag was het al opgelost daarna geen enkele wesp meer gezien.zeer tevreden!!
 • Herman 2 weken geleden Reageren
  Netjes afgehandeld
  Dag ervoor gebeld, volgende dag geholpen.
  Indien nodig wordt de behandeling herhaald, en dat kosteloos. Dat vind ik nou netjes en klantvriendelijk
 • J v G 2 weken geleden Reageren
  Een dik verdiende 10
  Wij hadden een wespennest op ons balkon. Meteen Thijmen gebeld, vriendelijk te woord gestaan en hij kwam meteen door naar ons vanaf een andere klant. Keurig werk afgeleverd poeder in het nest gespoten, goede voorlichting gegeven en de wespen zijn gelukkig niet meer teruggekomen. Een dik verdiende 10 van ons voor Thijmen van Steeg!! #aanrader
 • Anita 2 weken geleden Reageren
  Lastig plek
  Wespennest op een lastige plek maar snel en vakkundig verholpen door Tijmen.
 • B.S. 2 weken geleden Reageren
  hoefde niet thuis te zijn
  Ik had buiten last van wespen net onder het dak bij mijn slaapkamerraam. Via internet bij Tijmen terecht gekomen. Via telefoon en app contact gehad. Ik hoefde aanwezig te zijn. Bij thuiskomst begin van de middag geen wesp meer te bekennen en dat is alweer bijna 3 weken geleden. Echt top. Dus snelle, vriendelijke reactie en snel afgehandeld. Ik beveel Tijmen zeker aan en mocht ik weer last van wespen krijgen, dan neem ik weer contact op. Hartelijk dank.
 • Ton 3 weken geleden Reageren
  Vast bedrag dus geen gedoe
  Wespen nest in een spouw muur. Direct naast de keuken deur. Gebeld en de volgende dag verwijderd. Vast bedrag dus geen gedoe achteraf. Thankx again
 • J. Maal 3 weken geleden Reageren
  Geen wesp meer gezie
  Het wespennest in de tuin is snel en vakkundig verholpen. Een korte behandeling van Tijmen was voldoende om het nest te bestrijden. Wij hebben geen wesp meer gezien.
 • E. Bijl 3 weken geleden Reageren
  De volgende ochtend al ter plekke
  Laat op de dag gebeld maar Tijmen was de volgende ochtend al vroeg ter plekke om de wespen vakkundig re elimineren. Goede en snelle service. De wespen zijn ‘weg’ en hopelijk is dat het voor dit jaar.
Reageren

Reageren