Muizen bestrijden Amsterdam

Amsterdam staat bekend om zijn grote hoeveelheid muizen. Muizen bestrijden in Amsterdam is een steeds terugkomend probleem. Op het moment dat men ergens begint te bouwen, verbouwen of met de straten aan de gang gaat dan begint de telefoon te rinkelen en de mails binnen te stromen met aanvragen om muizen te bestrijden in Amsterdam. Hebt u in Amsterdam een muizenplaag? Wij kunnen u aan adressen helpen van gecertificeerde bestrijders uit uw omgeving.

Muizenplaag Amsterdam

Amsterdam is eigenlijk één grote muizenplaag. Een oude stad, oude huizen en dicht op elkaar gebouwd en veel voedsel. Dat zijn de kenmerken hoe een muizenplaag in Amsterdam kan ontstaan. Door de oude huizen met zijn vele gaatjes en gangetjes hebben de muizen vrij spel tussen alle woningen. De één doet zijn best om de muizenplaag buiten de deur te houden en een ander heeft daar minder moeite mee. Moeilijk voor u als u overlast heeft van de muizen.

Wilt u zelf de muizen bestrijden ?
Effectief en direct dodend dan zijn muizenvallen geschikt
Liever diervriendelijke muizenvallen om ze levend te vangen en terug te plaatsen?

Hoe de muizen te bestrijden in Amsterdam

Probeer alle gaatjes in uw woning op te sporen en dicht te maken. Speur ook de hele kruipruimte door naar gaatjes van buitenaf of vanaf uw buren. Loop of liever gezegd kruip ook eens langs de buitenkant van uw woning en speur naar elk gaatje. Een gaatje van één centimeter breed is genoeg voor een muis om binnen te komen. Ventilatiegaten? Maak ze dicht met een rooster of gaas. Ook van die ijzeren schuursponsjes kun je goed  gebruiken om de muizen tegen te houden. En probeer de aanwezige muizen te bestrijden door vergif of klemmen neer te zetten. Muizenbestrijding in Amsterdam is dagelijks werk voor ongediertebestrijders. 

Reageren

Reageren

Bel direct