Steenmarter bestrijding in limburg

Voor een snelle hulp. Bel mij en ik zorg dat de marter niet meer binnen komt

 tel nr 06 343 088 17

Iedereen in Limburg kent ze wel, steenmarters.... Leuk om buiten te zien lopen, want daar zijn ze erg nuttig, omdat ze o.a. muizen en ratten vangen!

Een marter binnen hebben is een heel ander verhaal; geluidsoverlast, stank van ontlasting en urine, vliegen, stank van dode dieren en vlekken die bij de stank varianten horen zijn vaak gehoorde geluiden. Tel daarbij op dat het een beschermde diersoort is, die ook nog eens erg slim is en het probleem lijkt compleet.

Marters hebben meerdere schuilplaatsen in hun behoorlijk grote territorium. Het kan dan ook best zo zijn dat je hem een tijdje in huis hebt en dan weer een hele periode niet. Maar ze komen bijna altijd weer terug! Ze hebben plekken waar ze eten, slapen of spelen. Een veilige hoge plek waar ze jonkies krijgen en een plek waar de jonkies makkelijker naar buiten kunnen als ze wat ouder zijn. Plekken voor als het warm of juist koud is en ga zo maar door.

Een marter opsluiten door het gat dicht te maken waar ze naar binnen gaan is zeer gevaarlijk. Ze gaan dan namelijk op zoek naar een andere uitgang of maken er zelf een als dat nodig is en als die uitgang in huis uitkomt in plaats van buiten heb je een nog groter probleem; dan heb je een bang en boos roofdier binnen rondlopen.

Dus heb je overlast van een marter in je schuur, huis of bedrijfspand en wil je er zo snel mogelijk vanaf? Neem dan contact me op.

Ik ben opgegroeid met misschien wel de grootste steenmarter specialist van Nederland en heb zelf inmiddels ook al heel wat jaren ervaring met het weren van dit mooie beestje.

Mark Verburg

Er zijn dus een aantal zaken waar je rekening mee moet houden als je een marter uit je woning wilt hebben. Zoals eerder gezegd is het een beschermde diersoort: dat betekent dat je hem niet mag vangen, verjagen of doden. Maar er zijn gelukkig andere manieren om een marter uit je huis te krijgen en te houden en daar kan ik je bij helpen. 
tel nr 06 343 088 17

 

Contact met Mark

10+ jaar
Ervaring in het vak
Aktief
in Limburg
EVM
Gecertificeerd
20+
Reviews

7 reacties op dit onderwerp

Geef hier uw review
 • Sterre 2 maanden geleden Reageren
  Mw.
  Naar aanleiding van een inwonende steenmarter op mijn zolder heeft Mark heeft mij erg goed geholpen en advies gegeven. Zeer aardige en professionele man, ik raad hem ten zeerste aan!
 • J 5 maanden geleden Reageren
  Marte

  Goed werk geleverd en adviseer dit bedrijf ten zeerste aan

 • Ton 5 maanden geleden Reageren
  Marterbestreiding
  Een snelle erg vriendelijke en mi professionele manier van hulp bieden
 • Mariet 7 maanden geleden Reageren
  Mevr
  AW bestrijdingen, Mark is vakkundig en reageert snel op een app. Goed advies en uitleg gekregen.
 • Roy 8 maanden geleden Reageren
  Vakkundig
  AW bestrijding is kundig, professioneel en klantvriendelijk.
 • C. Koene 8 maanden geleden Reageren
  Geen marters meer
  AW bestrijdingen hebben me heel snel geholpen om van marters af te komen in mijn dak. Na mijn telefoontjes kwamen ze vrijwel meteen. Ze zijn vakkundig en reageren snel op een appje o.d. goed advies en uitleg gekregen. Ik heb nu geen marters meer šŸ˜€
 • Vincent Rijnbende 8 maanden geleden Reageren
  Marters hier dagelijks
  Marters lopen hier dagelijks.. met de anti marter spray onder de motorkap, hou ik ze uit de auto en heb ik geen schade.
Reageren

Reageren

Bel direct tel nr: 06 343 088 17