Steenmarter bestrijding in limburg

Voor een snelle hulp. Bel mij en ik zorg dat de marter niet meer binnen komt

 tel nr 06 343 088 17

Iedereen in Limburg kent ze wel, steenmarters.... Leuk om buiten te zien lopen, want daar zijn ze erg nuttig, omdat ze o.a. muizen en ratten vangen!

Een marter binnen hebben is een heel ander verhaal; geluidsoverlast, stank van ontlasting en urine, vliegen, stank van dode dieren en vlekken die bij de stank varianten horen zijn vaak gehoorde geluiden. Tel daarbij op dat het een beschermde diersoort is, die ook nog eens erg slim is en het probleem lijkt compleet.

Marters hebben meerdere schuilplaatsen in hun behoorlijk grote territorium. Het kan dan ook best zo zijn dat je hem een tijdje in huis hebt en dan weer een hele periode niet. Maar ze komen bijna altijd weer terug! Ze hebben plekken waar ze eten, slapen of spelen. Een veilige hoge plek waar ze jonkies krijgen en een plek waar de jonkies makkelijker naar buiten kunnen als ze wat ouder zijn. Plekken voor als het warm of juist koud is en ga zo maar door.

Een marter opsluiten door het gat dicht te maken waar ze naar binnen gaan is zeer gevaarlijk. Ze gaan dan namelijk op zoek naar een andere uitgang of maken er zelf een als dat nodig is en als die uitgang in huis uitkomt in plaats van buiten heb je een nog groter probleem; dan heb je een bang en boos roofdier binnen rondlopen.

Dus heb je overlast van een marter in je schuur, huis of bedrijfspand en wil je er zo snel mogelijk vanaf? Neem dan contact me op.

Ik ben opgegroeid met misschien wel de grootste steenmarter specialist van Nederland en heb zelf inmiddels ook al heel wat jaren ervaring met het weren van dit mooie beestje.

Mark Verburg

Er zijn dus een aantal zaken waar je rekening mee moet houden als je een marter uit je woning wilt hebben. Zoals eerder gezegd is het een beschermde diersoort: dat betekent dat je hem niet mag vangen, verjagen of doden. Maar er zijn gelukkig andere manieren om een marter uit je huis te krijgen en te houden en daar kan ik je bij helpen. 
tel nr 06 343 088 17

 

Contact met Mark

10+ jaar
Ervaring in het vak
Aktief
in Limburg
EVM
Gecertificeerd
20+
Reviews

35 reacties op dit onderwerp

Geef hier uw review
 • Mireille 2 weken geleden Reageren
  Drs
  Snelle en zeer vriendelijke service waarbij echt de tijd werd genomen. Goede uitleg, een zeer redelijke prijs en het probleem is opgelost. Echt heel fijn. Ik kan het zeker aanbevelen.
 • Sien 3 weken geleden Reageren
  Mw
  Noodgedwongen moest ik aantal maanden in mā€™n woonkamer slapen en hoorde toen veel lawaai tussen plafond en vloer. A.W. Bestrijding gevonden op internet. Vervolgens snelle, professionele en vriendelijke hulp gekregen van Mark. Waarschijnlijk toch muizen en na interventie niets meer gehoord. Ik bel m zeker weer bij overlast van ongedierte!
 • J uit Swalmen 1 maand geleden Reageren
  Vakman
  Een vakman met goed advies en hulp.
 • Jo vankan 3 maanden geleden Reageren
  Marter vrij
  Zeer aardig en vakkundig geholpen met het probleem van een terug kerende marter in onze auto,we hopen door de kennis die Mark had van ons probleem verlost te zijn.Dank je wel MarkšŸ‘
 • Schoenmakers 3 maanden geleden Reageren
  Super geholpen
  Ik hoorde een ontzettend kabaal op zolder en schrok hier best wel van. Via internet bij Mark terecht gekomen die mij meteen die avond te word stond en een beetje onrust bij mij kon wegnemen.
  Door het aanhoudende kabaal in onze plafonds en spouwmuren werd ik steeds zekerder van een marter. Mark is meteen komen inspecteren en vond open plekken in ons dak.
  Met goede uitleg gingen we verder opzoek naar een oplossing.
  Uiteindelijk bleken bij ons ratten in huis te zitten. Mark heeft mij vanaf het eerste contact gerust gesteld en geholpen op alle mogelijke manieren.
  Ik hoop hem nooit meer te hoeven bellen, maar als we ooit weer ongenodigde huisdieren krijgen zal ik dat zeker wel doen!
 • SCHERES 3 maanden geleden Reageren
  Marter
  Zeer snelle reactie en probleem van marter onder het dak meteen opgelost. Tevens is Marc een heel vriendelijke man en heel erg schappelijk en transparant met de prijs.
 • Christel 4 maanden geleden Reageren
  mevr.
  Professionele, vriendelijke, correcte manier van werken.
  Mark nam snel contact op en na inspectie van daken en zolders bleken de ongenode huisdieren voornamelijk muizen te zijn en misschien marters.
  Hij liet op foto's zien waar de zwakke plekken waren, zijn verdere constateringen en gaf aan hoe het opgelost kon worden.
  Duidelijke uitleg, direct aan de slag met verdrijving.
  Paar weken later is hij terug gekomen om te inspecteren of de ongenode gasten weg waren gebleven. Dat was inderdaad het geval. Dus ging hij aan de slag met dichtmaken van zwakke plekken daken en roosters in ventilatiegaten van de muren. Sindsdien is het heerlijk rustig in huis.
  Uiterst netjes, vriendelijk en professioneel. Vakman die betrouwbaar is en zich kan inleven in de ontstane situatie voor mens en dier. Vervolgens met adequate oplossingen komt voor beiden tegen eerlijk tarief.
 • Frank van Hulst 4 maanden geleden Reageren
  Dhr
  Mark heeft er voor gezorgd dat er bij ons geen marters in het huis komen. Hij is in zijn handelen zeer grondig en efficiƫnt . Wat ik zelf belangrijk vond is zijn kennis over de steen marters . Daardoor ben ik heel anders tegen het dier aan gaan kijken .
 • Lisette 4 maanden geleden Reageren
  Mevr
  Fijn en goed geholpen door Mark en nu martervrij!
 • Fam. Meijer 5 maanden geleden Reageren
  Top service!
  Na maanden van onrust wegens de schattige, maar ongevraagde huisdieren op zolder, hebben wij contact opgenomen met Mark. We hebben voor de service van Mark gekozen op basis van de reviews op zijn website en hij heeft deze meer dan waargemaakt! Binnen 1 dag was de marter weg en we hebben ze niet meer gehoord sindsdien!
 • Karin van Mulken 5 maanden geleden Reageren
  Steenmarter
  Super vriendelijk, goeie service en snel geholpen. Tot nu geen extra huisdier meer .
 • Dries en Josine Peters 5 maanden geleden Reageren
  fam.
  Mark heeft ons op kundige en professionele wijze verlost van een marter, die bij ons onder het dak domicilie had gekozen. Mark reageerde snel op onze berichten en zijn aanpak wekte al direct vertrouwen. Hierin zijn we dan ook niet teleurgesteld. We zijn verlost van de marter, heel fijn !
  Vriendelijke aanpak en wat wij ook heel belangrijk vonden, Mark dacht ook aan de nazorg. Na enige tijd nog eens informeren hoe het ervoor stond.
  We raden hem zonder meer aan bij anderen en hebben de boodschap al bij onze kennissen verspreid !
 • Poldi 5 maanden geleden Reageren
  Mw
  Zeer vriendelijke en professionele service! Erg tevreden en raad het aan! Wij hebben geen marter meer gehoord
 • Fam. R.G.Siefers 5 maanden geleden Reageren
  Verjagen steenmarter
  Fantastische service, kon niet gelijk het probleem oplossen ivm te kort daklood. Heeft een paar dakdekkers gebeld en nadat hij de steenmarter had verjaagd, kon de dakdekker het lood vervangen en het probleem was opgelost
 • Beatrice L. 5 maanden geleden Reageren
  Fantastisch !
  Ondanks dat ik meestal geen superlatieven gebruik zijn deze wel van toepassing voor hoe Mark mensen helpt die `in nood zijn` tgv alle gedoe wat een steenmarter meebrengt. De hulp was snel en deskundig. Dat hij bereid was zelfs naar Belgiƫ (Ardennen) te komen was al een cadeau want ondanks pogingen hulp te krijgen ter plekke lukte dit niet. Bovendien betreft het een oud huis met vele potentiƫle toegangen voor steenmarters. Zelfs dit schrok Mark niet af. Naast deskundig en gepassioneerd voor zijn vak is hij erg vriendelijk en behulpzaam in de beste betekenis van het woord. Fantastisch dat er zulke bedrijven zijn !
 • M. Munnichs 5 maanden geleden Reageren
  Steenmarter
  In verband met een steenmarter in het dak contact opgenomen via de site. Op korte termijn een afspraak kunnen maken. Zeer vakkundig en goed advies gekregen. Probleem tijdens een tweede afspraak helemaal verholpen en daarna geen marter meer gezien of gehoord. Super service. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden.
 • Michalski 5 maanden geleden Reageren
  G.
  Onlangs bij mij geweest omdat ik last had van steenmarters. Ik hoorde ze constant over het dak lopen en was bang dat ze naar binnen kwamen.
  Super service heel vriendelijk. Heeft gezorgd dat steenmarters niet via dak naar binnen kunnen komen. Ik hoor sindsdien niet meer.
 • Stef Bergmans 5 maanden geleden Reageren
  Mr.
  Ik had last van muizen op de zolder en mollen in de tuin. In beide gevallen prima geholpen! Mark is zeer deskundig, betrokken en flexibel. Daarnaast zeer prettig in de omgang. Ik kan Mark bij iedereen aanbevelen.
 • Wim Kortis 5 maanden geleden Reageren
  Marter bescherming
  Eindelijk iemand die doet wat hij beloofd, zijn super tevreden en kunnen Mark zeker bij iedereen aanraden.
 • M. Laudy 5 maanden geleden Reageren
  Super geholpen!
  Een hele familie steenmarters zat onder het dak en vond het wel gezellig zo. Van alles geprobeerd om ze te verjagen, kabaal maken en hoge frequentie zendertjes mochten niet baten. Om verdere schade en slapeloze nachten te voorkomen heb ik Mark gebeld. Goede uitleg gekregen over de oplossing en inmiddels zijn de marters verdwenen met dank aan Mark! Professionele vakman met hart voor de klant maar ook voor deze mooie beschermde diersoort!
 • Felix Tonnaer 5 maanden geleden Reageren
  Perfect
  Mark heeft me perfect geholpen. Vakkundig, behulpzaam, betrokken. Ik zou Mark zeker aanbevelen.
 • Sanne 5 maanden geleden Reageren
  Ik kan weer slapen!
  Een marter op zolder bezorgde me slapeloze nachten. Na een telefoontje, stond Mark dezelfde dag nog op de stoep om te helpen. Het probleem is zorgvuldig aangepakt. De marter is weg en ik kan weer lekker slapen! Bedankt voor alle hulp.
 • Fam.Bastiaens 5 maanden geleden Reageren
  Marter'strijd'
  Een week lang krijsen, gerommel en slapeloze nachten gehad van de marter(s)....
  Gebeld met Mark, op korte termijn een afspraak gemaakt, marter verjaagd, voor de lange termijn een oplossing bedacht en uitgevoerd. Marter(s) verjaagd op een diervriendelijke manier, super!
  Zeer blij met het deskundige advies en de diervriendelijke oplossing.

  Dus niet lang hellen en Mark Verburg bellen!
 • Mira Cramer 5 maanden geleden Reageren
  vakman
  Een paar weken geleden is Mark Verburg bij ons thuis geweest. Zeer vakkundig alles nagelopen en ons geholpen. Snel en accuraat. Een zeer vriendelijke man. Een aanrader als je een marter in huis hebt of hebt gehad.
 • Rob de Bock 5 maanden geleden Reageren
  Marters
  Marc kwam vrijwel meteen na mijn telefoontje. Na twee keer te zijn geweest om te controleren en daarna nog Ć©Ć©n keer om de gaten dicht te maken hebben wij geen last meer van marters. Erg deskundig en goede snelle service.
 • Sanne 5 maanden geleden Reageren
  Verjagen steenmarter uit woonhuis
  Mark heeft ons zeer goed geholpen met het verjagen van de steenmarter uit ons huis. Na een eerste contact met Mark stond hij binnen twee dagen bij ons op de stoep. Na een inspectie kwam Mark met een helder en logisch plan van aanpak. Verdere traject was doorlopen binnen 1 maand. Binnen twee dagen na zijn eerste bezoek hebben hadden wij echter al geen steenmarter meer gehoord. Dit is inmiddels al 3 maanden zo!!!
 • Fabienne 5 maanden geleden Reageren
  Zeer tevreden
  Zeer tevreden over de werkwijze, aanpak en uitleg ! En natuurlijk niet onbelangrijk het probleem is opgelost !
 • Sterre 9 maanden geleden Reageren
  Mw.
  Naar aanleiding van een inwonende steenmarter op mijn zolder heeft Mark heeft mij erg goed geholpen en advies gegeven. Zeer aardige en professionele man, ik raad hem ten zeerste aan!
 • J 1 jaar geleden Reageren
  Marte

  Goed werk geleverd en adviseer dit bedrijf ten zeerste aan

 • Ton 1 jaar geleden Reageren
  Marterbestreiding
  Een snelle erg vriendelijke en mi professionele manier van hulp bieden
 • Mariet 1 jaar geleden Reageren
  Mevr
  AW bestrijdingen, Mark is vakkundig en reageert snel op een app. Goed advies en uitleg gekregen.
 • Roy 1 jaar geleden Reageren
  Vakkundig
  AW bestrijding is kundig, professioneel en klantvriendelijk.
 • C. Koene 1 jaar geleden Reageren
  Geen marters meer
  AW bestrijdingen hebben me heel snel geholpen om van marters af te komen in mijn dak. Na mijn telefoontjes kwamen ze vrijwel meteen. Ze zijn vakkundig en reageren snel op een appje o.d. goed advies en uitleg gekregen. Ik heb nu geen marters meer šŸ˜€
  • Gaby 5 maanden geleden Reageren
   Geen marters meer.
   Aangezien we een extra bewoner op zolder hadden die niet zo werd gewaardeerd, heb ik AW bestrijding gebeld.
   Een afspraak maken ging zeer snel en kon ook na mijn werk.
   Probleem is snel en degelijk verholpen en na een aantal weken zelfs nog een nacontrole.
   Zeer vriendelijk en behulpzaam en ook goed advies.
   Geen marters meer in huis of in de auto gehad.
   Ik raad dit bedrijf iedereen aan.
 • Vincent Rijnbende 1 jaar geleden Reageren
  Marters hier dagelijks
  Marters lopen hier dagelijks.. met de anti marter spray onder de motorkap, hou ik ze uit de auto en heb ik geen schade.
Reageren

Reageren

Bel direct tel nr: 06 343 088 17