Steenmarter bestrijding in limburg

Voor een snelle hulp. Bel mij en ik zorg dat de marter niet meer binnen komt

 tel nr 06 343 088 17

Iedereen in Limburg kent ze wel, steenmarters.... Leuk om buiten te zien lopen, want daar zijn ze erg nuttig, omdat ze o.a. muizen en ratten vangen!

Een marter binnen hebben is een heel ander verhaal; geluidsoverlast, stank van ontlasting en urine, vliegen, stank van dode dieren en vlekken die bij de stank varianten horen zijn vaak gehoorde geluiden. Tel daarbij op dat het een beschermde diersoort is, die ook nog eens erg slim is en het probleem lijkt compleet.

Marters hebben meerdere schuilplaatsen in hun behoorlijk grote territorium. Het kan dan ook best zo zijn dat je hem een tijdje in huis hebt en dan weer een hele periode niet. Maar ze komen bijna altijd weer terug! Ze hebben plekken waar ze eten, slapen of spelen. Een veilige hoge plek waar ze jonkies krijgen en een plek waar de jonkies makkelijker naar buiten kunnen als ze wat ouder zijn. Plekken voor als het warm of juist koud is en ga zo maar door.

Een marter opsluiten door het gat dicht te maken waar ze naar binnen gaan is zeer gevaarlijk. Ze gaan dan namelijk op zoek naar een andere uitgang of maken er zelf een als dat nodig is en als die uitgang in huis uitkomt in plaats van buiten heb je een nog groter probleem; dan heb je een bang en boos roofdier binnen rondlopen.

Dus heb je overlast van een marter in je schuur, huis of bedrijfspand en wil je er zo snel mogelijk vanaf? Neem dan contact me op.

Ik ben opgegroeid met misschien wel de grootste steenmarter specialist van Nederland en heb zelf inmiddels ook al heel wat jaren ervaring met het weren van dit mooie beestje.

Mark Verburg

Er zijn dus een aantal zaken waar je rekening mee moet houden als je een marter uit je woning wilt hebben. Zoals eerder gezegd is het een beschermde diersoort: dat betekent dat je hem niet mag vangen, verjagen of doden. Maar er zijn gelukkig andere manieren om een marter uit je huis te krijgen en te houden en daar kan ik je bij helpen. 
tel nr 06 343 088 17

 

Contact met Mark

10+ jaar
Ervaring in het vak
Aktief
in Limburg
EVM
Gecertificeerd
20+
Reviews

53 reacties op dit onderwerp

Geef hier uw review
 • Johnn 11 maanden geleden Reageren
  Wolfspinnen
  Had ik toch een stel grote spinnen in mijn stal. Mark heeft mijn stal vakkundig behandeld... even wachten voor het goede resultaat... 2 dagen verder heb ik er 9 gevonden... mijn stal is weer betreedbaar....dank je wel Mark...
 • Ellen 11 maanden geleden Reageren
  Marter
  Super tevreden, na eerst een ander bedrijf te laten komen die 3x onderzoeks kosten vroeg en betaald gekregen was die meneer daarna van de aardbodem verdwenen

  Via Google bij Mark terecht gekomen….een wereld van verschil, duidelijk, eerlijk, weet wat hij doet en komt ALTIJD ZIJN AFSPRAKEN NA!
  Hopelijk hebben wij geen last meer van ongedierte maar anders weten we Mark weer te vinden!
 • Mariëlle 1 jaar geleden Reageren
  .
  Super tevreden over de service en aanpak. Contact opgenomen met Mark ivm ongewenste nachtelijke bezoeker(s) onder het dak op de slaapkamer. Onze nachtrust werd in toenemende mate verstoord. Duidelijke uitleg over de te nemen stappen en kosten. Bij ons is het weer stil in huis.
 • Annie Deckers 1 jaar geleden Reageren
  Super service
  Wij zijn supertevreden over Mark. Wat een sympathieke vakman! Een verademing na een hele reeks zgn. bestrijders voor veel geld aan ons huis te hebben gehad nu iemand met echt verstand van zaken. We hebben voor al onze klachten 3 verschillende bedrijven hier gehad, het heeft ontzettend veel geld gekost en uiteindelijk deze vakman hier gehad die meteen heeft doorgepakt.
  Wij raden echt iedereen die met welk probleem dan ook te dealen heeft dit bedrijf aan. Bij ons waren het marters, wespen en muizen. Hartelijk Dank Mark!
 • Helene 1 jaar geleden Reageren
  Geweldige aanpak en met succes
  Mark heeft ons heel goed geholpen met de steenmarter die onze nachtrust verstoorde en op en onder ons dak zat. Zijn gestructureerde aanpak, goede uitleg en service waren niet alleen meteen geruststellend maar ook heel effectief. De kosten waren helder en schappelijk.
 • DA 1 jaar geleden Reageren
  Goede service
  Zeer positief over Mark. Erg vriendelijke en snelle service met daarnaast ruimte voor tips.
 • Laura 1 jaar geleden Reageren
  .
  Zo’n 2,5 maand geleden had ik een nest marters boven de muurkast in mijn slaapkamer, een vreselijke stank, vuil en onrustige huisdieren als gevolg. Na onderzoek van de locatie, een eerlijke en uitgebreide uitleg, zorgde hij eerst dat op een diervriendelijke manier, mama marter zou vertrekken / wegblijven met haar kroost. 2 weken later zorgde Mark ervoor dat er bij mij en mijn buren geen marter terug kon komen. Alle positieve beoordelingen kan ik alleen maar beamen. Vriendelijk, goede uitleg, transparant, deskundig, passie voor zijn vak en voor dat voor een eerlijke prijs. Niet lang hellen, meteen Mark bellen!
 • Belinda Dijcks 1 jaar geleden Reageren
  Marter
  We hebben kontact opgenomen met Mark omdat we een marter in het tussendek van onze woning hadden.
  Mark kwam binnen 2 dagen en heeft het professioneel opgelost.
  Enige maanden later toch weer een marter binnen gehad,ook nu was Mark weer snel ter plaatse.
  Een aanrader professioneel,vriendelijk en komt zijn afspraken na.

  B.dijcks
 • Guus Urlings 1 jaar geleden Reageren
  Hij reageerde vrijwel meteen op ons verzoek
  Mark Verburg van AW Bestrijdingen uit Hulsberg heeft ons op een voortreffelijke manier geholpen bij problemen met een steenmarter die zich toegang had verschaft tot een ruimte tussen dakgoot en dakbeschot, en daar voor flink wat overlast - geluid, stank - zorgde.
  Hij reageerde vrijwel meteen op ons verzoek om in te grijpen, en klaarde de klus snel en efficiënt. Mark is bovendien zeer klantvriendelijk, legt alles wat hij doet stap voor stap heel duidelijk uit, en werkt voor een prijs die absoluut niet overdreven mag heten. Voor ons ook heel belangrijk: hij maakte van meet af aan duidelijk dat hij diervriendelijk werkt. Kortom: een aanrader voor iedereen die ongewenst bezoek krijgt van steenmarter. En ook voor andere dierlijke lastposten, zo zich die zouden melden, kloppen we vol vertrouwen bij hem aan.
  G. Urlings
  Schimmert
 • Jolanda 1 jaar geleden Reageren
  Steenmarter
  Voor de 2e keer had ik een steenmarter onder mijn dak. Deze keer had ik Mark Verburg. Ik ben afgegaan op de goede recensies. Zijn uitleg was goed onderbouwd en kon dmv foto’s aantonen waar het bij de vorige niet goed is gegaan (dit gebeurde op een correcte manier). Ik vind Mark professioneel, respectvol, heel vriendelijk en correct. Hij is eerlijk en totaal niet opdringerig over. Ik raad hem van harte aan.
 • M. Wijers 1 jaar geleden Reageren
  Steenmarter
  Ik had last van een steenmarter, die achter het afschot op zolder zijn wc had ingericht, hetgeen behalve geluidsoverlast ook de nodige stank opleverde. Mark Verburg van AW bestrijdingen heeft dit zeer kundig opgelost. Ook niet onbelangrijk: prettig in de omgang en de prijsstelling is transparant.
 • Didi 1 jaar geleden Reageren
  Mevrouw.
  Zeer tevreden over de snelle, vriendelijkerl en vakkundige service. Ook heel blij met de gekregen tips en spray.
 • Charlotte van Etten 1 jaar geleden Reageren
  Mevrouw
  Mark Verburg is absoluut een professional en heeft ons op een zeer professionele en vriendelijke manier geholpen. Ik kan Mark dan ook aan eenieder aanbevelen die een probleem heeft met “ongewenste” huisdieren. Wij hadden een steenmarter die binnen 2 dagen weg was en na 2 weken heeft hij het huis nogmaals geïnspecteerd en daar waar nodig alle openingen perfect dichtgemaakt. Mochten we ooit nog tegen een probleem aanlopen hebben wij de vakman Mark op nummer 1 in de speed dial staan.
  Hartelijk dank Mark!
 • Jos Banens 1 jaar geleden Reageren
  Marter in dakgoot
  Nadat ik oog in oog stond met een marter ( ik binnen achter het zolderraam) en de marter buiten in onze dakgoot belde ik hierover en binnen 2 dag was Mark ter plekke. Zeer vriendelijke kundige man die het probleem in 2 delen heeft aangepakt
  Dag 1 de gaten ingespoten met de spray na een week de gaten dicht gemaakt en tot nu toe geen last meer van de marter
 • Jos Van Dijk 1 jaar geleden Reageren
  Helemaal top
  Ik dacht het kan niet waar zijn. Allemaal goede reviews is bijna verdacht. Maar het klopte. Een vakman die weet wat hij doet en tegen een normale prijs. Mijn marters zijn verdwenen. Blij.
 • Jos Van Dijk 1 jaar geleden Reageren
  Helemaal top
  Steenmarter weg
 • Roel Jetten 1 jaar geleden Reageren
  Steenmarter bestrijding
  Mark heeft bij ons het vervelende steenmarter probleem vakkundig opgelost.
  Met zijn kennis en ervaring raad ik iedereen dit bedrijf aan.
 • Ank 2 jaar geleden Reageren
  Mevr
  Gedegen en zeer deskundig onderzoek en verslag van Mark. Zijn acties waren het geld zeker waard!! Een aanrader! En niet alleen bij marters...
 • Mireille 2 jaar geleden Reageren
  Drs
  Snelle en zeer vriendelijke service waarbij echt de tijd werd genomen. Goede uitleg, een zeer redelijke prijs en het probleem is opgelost. Echt heel fijn. Ik kan het zeker aanbevelen.
 • Sien 2 jaar geleden Reageren
  Mw
  Noodgedwongen moest ik aantal maanden in m’n woonkamer slapen en hoorde toen veel lawaai tussen plafond en vloer. A.W. Bestrijding gevonden op internet. Vervolgens snelle, professionele en vriendelijke hulp gekregen van Mark. Waarschijnlijk toch muizen en na interventie niets meer gehoord. Ik bel m zeker weer bij overlast van ongedierte!
 • J uit Swalmen 2 jaar geleden Reageren
  Vakman
  Een vakman met goed advies en hulp.
 • Jo vankan 2 jaar geleden Reageren
  Marter vrij
  Zeer aardig en vakkundig geholpen met het probleem van een terug kerende marter in onze auto,we hopen door de kennis die Mark had van ons probleem verlost te zijn.Dank je wel Mark👍
 • Schoenmakers 2 jaar geleden Reageren
  Super geholpen
  Ik hoorde een ontzettend kabaal op zolder en schrok hier best wel van. Via internet bij Mark terecht gekomen die mij meteen die avond te word stond en een beetje onrust bij mij kon wegnemen.
  Door het aanhoudende kabaal in onze plafonds en spouwmuren werd ik steeds zekerder van een marter. Mark is meteen komen inspecteren en vond open plekken in ons dak.
  Met goede uitleg gingen we verder opzoek naar een oplossing.
  Uiteindelijk bleken bij ons ratten in huis te zitten. Mark heeft mij vanaf het eerste contact gerust gesteld en geholpen op alle mogelijke manieren.
  Ik hoop hem nooit meer te hoeven bellen, maar als we ooit weer ongenodigde huisdieren krijgen zal ik dat zeker wel doen!
 • SCHERES 2 jaar geleden Reageren
  Marter
  Zeer snelle reactie en probleem van marter onder het dak meteen opgelost. Tevens is Marc een heel vriendelijke man en heel erg schappelijk en transparant met de prijs.
 • Christel 2 jaar geleden Reageren
  mevr.
  Professionele, vriendelijke, correcte manier van werken.
  Mark nam snel contact op en na inspectie van daken en zolders bleken de ongenode huisdieren voornamelijk muizen te zijn en misschien marters.
  Hij liet op foto's zien waar de zwakke plekken waren, zijn verdere constateringen en gaf aan hoe het opgelost kon worden.
  Duidelijke uitleg, direct aan de slag met verdrijving.
  Paar weken later is hij terug gekomen om te inspecteren of de ongenode gasten weg waren gebleven. Dat was inderdaad het geval. Dus ging hij aan de slag met dichtmaken van zwakke plekken daken en roosters in ventilatiegaten van de muren. Sindsdien is het heerlijk rustig in huis.
  Uiterst netjes, vriendelijk en professioneel. Vakman die betrouwbaar is en zich kan inleven in de ontstane situatie voor mens en dier. Vervolgens met adequate oplossingen komt voor beiden tegen eerlijk tarief.
 • Frank van Hulst 2 jaar geleden Reageren
  Dhr
  Mark heeft er voor gezorgd dat er bij ons geen marters in het huis komen. Hij is in zijn handelen zeer grondig en efficiënt . Wat ik zelf belangrijk vond is zijn kennis over de steen marters . Daardoor ben ik heel anders tegen het dier aan gaan kijken .
 • Lisette 2 jaar geleden Reageren
  Mevr
  Fijn en goed geholpen door Mark en nu martervrij!
 • Fam. Meijer 2 jaar geleden Reageren
  Top service!
  Na maanden van onrust wegens de schattige, maar ongevraagde huisdieren op zolder, hebben wij contact opgenomen met Mark. We hebben voor de service van Mark gekozen op basis van de reviews op zijn website en hij heeft deze meer dan waargemaakt! Binnen 1 dag was de marter weg en we hebben ze niet meer gehoord sindsdien!
 • Karin van Mulken 2 jaar geleden Reageren
  Steenmarter
  Super vriendelijk, goeie service en snel geholpen. Tot nu geen extra huisdier meer .
 • Dries en Josine Peters 2 jaar geleden Reageren
  fam.
  Mark heeft ons op kundige en professionele wijze verlost van een marter, die bij ons onder het dak domicilie had gekozen. Mark reageerde snel op onze berichten en zijn aanpak wekte al direct vertrouwen. Hierin zijn we dan ook niet teleurgesteld. We zijn verlost van de marter, heel fijn !
  Vriendelijke aanpak en wat wij ook heel belangrijk vonden, Mark dacht ook aan de nazorg. Na enige tijd nog eens informeren hoe het ervoor stond.
  We raden hem zonder meer aan bij anderen en hebben de boodschap al bij onze kennissen verspreid !
 • Poldi 2 jaar geleden Reageren
  Mw
  Zeer vriendelijke en professionele service! Erg tevreden en raad het aan! Wij hebben geen marter meer gehoord
 • Fam. R.G.Siefers 2 jaar geleden Reageren
  Verjagen steenmarter
  Fantastische service, kon niet gelijk het probleem oplossen ivm te kort daklood. Heeft een paar dakdekkers gebeld en nadat hij de steenmarter had verjaagd, kon de dakdekker het lood vervangen en het probleem was opgelost
 • Beatrice L. 2 jaar geleden Reageren
  Fantastisch !
  Ondanks dat ik meestal geen superlatieven gebruik zijn deze wel van toepassing voor hoe Mark mensen helpt die `in nood zijn` tgv alle gedoe wat een steenmarter meebrengt. De hulp was snel en deskundig. Dat hij bereid was zelfs naar België (Ardennen) te komen was al een cadeau want ondanks pogingen hulp te krijgen ter plekke lukte dit niet. Bovendien betreft het een oud huis met vele potentiële toegangen voor steenmarters. Zelfs dit schrok Mark niet af. Naast deskundig en gepassioneerd voor zijn vak is hij erg vriendelijk en behulpzaam in de beste betekenis van het woord. Fantastisch dat er zulke bedrijven zijn !
 • M. Munnichs 2 jaar geleden Reageren
  Steenmarter
  In verband met een steenmarter in het dak contact opgenomen via de site. Op korte termijn een afspraak kunnen maken. Zeer vakkundig en goed advies gekregen. Probleem tijdens een tweede afspraak helemaal verholpen en daarna geen marter meer gezien of gehoord. Super service. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden.
 • Michalski 2 jaar geleden Reageren
  G.
  Onlangs bij mij geweest omdat ik last had van steenmarters. Ik hoorde ze constant over het dak lopen en was bang dat ze naar binnen kwamen.
  Super service heel vriendelijk. Heeft gezorgd dat steenmarters niet via dak naar binnen kunnen komen. Ik hoor sindsdien niet meer.
 • Stef Bergmans 2 jaar geleden Reageren
  Mr.
  Ik had last van muizen op de zolder en mollen in de tuin. In beide gevallen prima geholpen! Mark is zeer deskundig, betrokken en flexibel. Daarnaast zeer prettig in de omgang. Ik kan Mark bij iedereen aanbevelen.
 • Wim Kortis 2 jaar geleden Reageren
  Marter bescherming
  Eindelijk iemand die doet wat hij beloofd, zijn super tevreden en kunnen Mark zeker bij iedereen aanraden.
 • M. Laudy 2 jaar geleden Reageren
  Super geholpen!
  Een hele familie steenmarters zat onder het dak en vond het wel gezellig zo. Van alles geprobeerd om ze te verjagen, kabaal maken en hoge frequentie zendertjes mochten niet baten. Om verdere schade en slapeloze nachten te voorkomen heb ik Mark gebeld. Goede uitleg gekregen over de oplossing en inmiddels zijn de marters verdwenen met dank aan Mark! Professionele vakman met hart voor de klant maar ook voor deze mooie beschermde diersoort!
 • Felix Tonnaer 2 jaar geleden Reageren
  Perfect
  Mark heeft me perfect geholpen. Vakkundig, behulpzaam, betrokken. Ik zou Mark zeker aanbevelen.
 • Sanne 2 jaar geleden Reageren
  Ik kan weer slapen!
  Een marter op zolder bezorgde me slapeloze nachten. Na een telefoontje, stond Mark dezelfde dag nog op de stoep om te helpen. Het probleem is zorgvuldig aangepakt. De marter is weg en ik kan weer lekker slapen! Bedankt voor alle hulp.
 • Fam.Bastiaens 2 jaar geleden Reageren
  Marter'strijd'
  Een week lang krijsen, gerommel en slapeloze nachten gehad van de marter(s)....
  Gebeld met Mark, op korte termijn een afspraak gemaakt, marter verjaagd, voor de lange termijn een oplossing bedacht en uitgevoerd. Marter(s) verjaagd op een diervriendelijke manier, super!
  Zeer blij met het deskundige advies en de diervriendelijke oplossing.

  Dus niet lang hellen en Mark Verburg bellen!
 • Mira Cramer 2 jaar geleden Reageren
  vakman
  Een paar weken geleden is Mark Verburg bij ons thuis geweest. Zeer vakkundig alles nagelopen en ons geholpen. Snel en accuraat. Een zeer vriendelijke man. Een aanrader als je een marter in huis hebt of hebt gehad.
 • Rob de Bock 2 jaar geleden Reageren
  Marters
  Marc kwam vrijwel meteen na mijn telefoontje. Na twee keer te zijn geweest om te controleren en daarna nog één keer om de gaten dicht te maken hebben wij geen last meer van marters. Erg deskundig en goede snelle service.
 • Sanne 2 jaar geleden Reageren
  Verjagen steenmarter uit woonhuis
  Mark heeft ons zeer goed geholpen met het verjagen van de steenmarter uit ons huis. Na een eerste contact met Mark stond hij binnen twee dagen bij ons op de stoep. Na een inspectie kwam Mark met een helder en logisch plan van aanpak. Verdere traject was doorlopen binnen 1 maand. Binnen twee dagen na zijn eerste bezoek hebben hadden wij echter al geen steenmarter meer gehoord. Dit is inmiddels al 3 maanden zo!!!
 • Fabienne 2 jaar geleden Reageren
  Zeer tevreden
  Zeer tevreden over de werkwijze, aanpak en uitleg ! En natuurlijk niet onbelangrijk het probleem is opgelost !
 • Sterre 3 jaar geleden Reageren
  Mw.
  Naar aanleiding van een inwonende steenmarter op mijn zolder heeft Mark heeft mij erg goed geholpen en advies gegeven. Zeer aardige en professionele man, ik raad hem ten zeerste aan!
 • J 3 jaar geleden Reageren
  Marte

  Goed werk geleverd en adviseer dit bedrijf ten zeerste aan

 • Ton 3 jaar geleden Reageren
  Marterbestreiding
  Een snelle erg vriendelijke en mi professionele manier van hulp bieden
 • Mariet 3 jaar geleden Reageren
  Mevr
  AW bestrijdingen, Mark is vakkundig en reageert snel op een app. Goed advies en uitleg gekregen.
 • Roy 3 jaar geleden Reageren
  Vakkundig
  AW bestrijding is kundig, professioneel en klantvriendelijk.
 • C. Koene 3 jaar geleden Reageren
  Geen marters meer
  AW bestrijdingen hebben me heel snel geholpen om van marters af te komen in mijn dak. Na mijn telefoontjes kwamen ze vrijwel meteen. Ze zijn vakkundig en reageren snel op een appje o.d. goed advies en uitleg gekregen. Ik heb nu geen marters meer 😀
  • Gaby 2 jaar geleden Reageren
   Geen marters meer.
   Aangezien we een extra bewoner op zolder hadden die niet zo werd gewaardeerd, heb ik AW bestrijding gebeld.
   Een afspraak maken ging zeer snel en kon ook na mijn werk.
   Probleem is snel en degelijk verholpen en na een aantal weken zelfs nog een nacontrole.
   Zeer vriendelijk en behulpzaam en ook goed advies.
   Geen marters meer in huis of in de auto gehad.
   Ik raad dit bedrijf iedereen aan.
 • Vincent Rijnbende 3 jaar geleden Reageren
  Marters hier dagelijks
  Marters lopen hier dagelijks.. met de anti marter spray onder de motorkap, hou ik ze uit de auto en heb ik geen schade.
Reageren

Reageren

Bel direct tel nr: 06 343 088 17