Wespenbestrijding Apeldoorn

Een goed voorjaar geeft in de zomer een goede wespen populatie. De wespen beginnen dan al vroeg met het bouwen van een wespennest en wanneer de eerste eitjes uitkomen kan men in de stad al overlast ervaren. We beginnen dan ook al vroeg in het jaar met wespen bestrijden in Apeldoorn.

Apeldoorn een stad met veel inwoners, winkels en bedrijven. Dit brengt veel gezelligheid en sfeer met zich mee maar brengt soms ook wat minder leuke dingen mee. Mensen en bedrijven produceren afval wat ook weer ongedierte aantrekt. Zo zijn wespen dol op zoetigheid en dat is ’s zomers wel te vinden in zo’n grote stad als Apeldoorn. U zoekt iemand die voor u de wespen kan bestrijden in Apeldoorn.

Wespenbestrijding in Apeldoorn

Voor wespenbestrijding in Apeldoorn is altijd wel iemand in de buurt. Zo kunt u een wespennest in uw tuin, spouwmuur, onder het dak of waar dan ook hebben. En daar wilt u het liefst zo snel mogelijk vanaf. Wij bestrijden de wespen in Apeldoorn al verschillende jaren. Neem contact op en wij komen de wespen bij u bestrijden.

We rekenen hiervoor een vaste prijs van € 60,- met garantie dat alles dood gaat.

72 reacties op dit onderwerp

 • Eric Bagchus 1 maand geleden Reageren
  Wespenbestrijding Apeldoorn
  Na een belletje was de heer van Steeg al na twee dagen ter plaatse en heeft het wespennest in de achtergevel van ons huis snel en vakkundig onschadelijk gemaakt. Klasse !
 • Ed 8 maanden geleden Reageren

  Geen nest te vinden, maar wel extreem veel wespen in een struik en een boom. De wespen waren na het bespuiten daarvan vrijwel meteen weg en zijn(op een paar na) ook niet meer terug geweest. Prima opgelost dus!
 • Hanneke 8 maanden geleden Reageren

  Tijdens het schilderen van ons huis, kwamen we erachter dat we 2 nesten hadden onder de dakpannen. We belden een aantal bestrijders, maar T. van Steeg was de enige die gelijk kwam. Dus dit bedrijf staat nu opgeslagen in mijn mobiel! Tevens adequaat een nest in het weiland bestreden. Dank!
 • Willem 8 maanden geleden Reageren

  graag reageer ik even op de uitgevoerde werkzaamheden bij ons. een vervelend wespennest net in de buurt van het slaapkamerraam is door Tijmen vakkundig geruimd. snelle afspraak was zo geregeld en de volgende dag was het probleem al verholpen. Fijn om met hem te werken doordat hij doet wat hij zegt . Willem
 • Monique van den Bos 8 maanden geleden Reageren

  In juli ontdekten we een wespennest in de spouwmuur van onze aanbouw. Eén belletje aan Tijmen was voldoende voor een snelle afspraak. Terwijl wij aan het werk waren heeft Tijmen de klus geklaard. Bij thuiskomst was er geen wesp meer te bekennen. Bedankt door de snelle service en de prettige communicatie!
 • Yolanda 9 maanden geleden Reageren

  Wij ontdekten een wespennest in de spouwmuur op onze tweede verdieping. Gelukkig kon Tijmen de volgende dag al langskomen om de spouwmuur in te spuiten. Al snel was er geen wesp meer te zien. Hartelijk dank Tijmen voor de snelle en vakkundige service !
 • Yolanda 9 maanden geleden Reageren

  Wij ontdekten een wespennest in de spouw op onze tweede verdieping. Tijmen kon de volgende dag al komen. Fijn want je wilt niet zo lang met een wespennest blijven zitten. Na het inspuiten was het heel snel rustig.
  Prima snelle service ! Hartelijk dank !ww.
 • Wendy 9 maanden geleden Reageren

  Enorm enthousiast
  Over de snelle afhandeling na melding van een wespennest. Direct werd er actie ondernomen en een dag later werd het nest deskundig weg gehaald. Het was direct verholpen. Zeer prettige snelle afhandeling dus. Ik raad hem iedereen aan!:-)
 • Nel 9 maanden geleden Reageren

  Wespennest onder dakpannen boven slaapkamerraam ontdekt, Tijmen gebeld en hij kwam ook zeer snel . Geen last meer van wespen, bedankt Tijmen 👍
 • C. Derksen 9 maanden geleden Reageren

  Prima en snel gehandeld. Twee nesten ingespoten. 1 op een lastige plek maar ook die was na een uur niet meer actief. Super!
 • Fam. Bultman 9 maanden geleden Reageren

  Wij hadden een wespennest in de spouwmuur op de 2e verdieping. Via internet Tijmen van Steeg gevonden. Kon gelijk de volgende dag al komen. Muur ingespoten en al snel geen wespen meer te bekennen. Hartelijk dank voor de snelle service Tijmen !
 • Fam. Bultman 9 maanden geleden Reageren

  Wij hadden een wespennest in de spouwmuur op de tweede verdieping van ons huis. Afspraak gemaakt met dhr. van Steeg. Hij kon de volgende dag al bij ons komen en heeft de spouwmuur ingespoten. Binnen heel korte tijd waren de wespen weg.
  Hartelijk dank voor de snelle service !
  Hartelijke groet,
  Familie Bultman
  Apeldoorn
 • Adri 9 maanden geleden Reageren

  17 julie 2019 wespennest ontdekt Tijmen gebeld 2 dagen later kwam hij wegens enorme drukte vakkundig in gespoten en binnen 24 uur geen wesp meer te zien volgende Keer weer even Tijmen bellen
 • Nick 9 maanden geleden Reageren

  Wij hadden een wespennest in de schuur. Even gebeld en de volgende avond was deze al verwijderd op de afgesproken tijd. Goede en zeer vriendelijke service voor een prima prijs!
 • Theo K 9 maanden geleden Reageren

  In juni en juli van dit jaar 2 keer van de diensten van Tijmen van Steeg gebruik moeten maken ivm wespennesten. Onze ervaring is vooral positief: 1) goede bereikbaarheid, 2) beide keren binnen 1 dag de zaak geregeld 3) geen last meer gehad van die soms vervelende insecten. Prima werk geleverd!!!
 • Paulien 9 maanden geleden Reageren

  Ik ontdekte een groot wespennest in onze tuin. Geen fijn idee zoveel wespen om je heen. Tijmen heeft het snel verholpen.
 • Ellen 9 maanden geleden Reageren

  Vakkundig, betrouwbaar, uitstekende service.
 • Nynke Top 9 maanden geleden Reageren

  2x een wespennest in de tuin dit jaar. Dhr van Steeg gebeld en beide keren binnen 1,5 uur ter plaatse om de nesten te bestrijden. Prima service, zeer tevreden!
 • Els Kalay-Schut 9 maanden geleden Reageren

  Dank je wel Tijmen voor de snelle reactie en actie om ons te verlossen van de wespen!
  Goede service. Mvg Els
 • Erik Mentink 9 maanden geleden Reageren

  We hadden maar liefst 2 wespennesten . Bij het verwijderen van de eerste nest was ik zelf niet thuis maar bij terugkomst van vakantie was de nest vakkundig bestreden. Er was echter nog een tweede nest aan de voorzijde van het huis dus gelijk Tijmen gebeld en ook deze is nu bestreden . Goede ervaring en een adresje om te onthouden.
 • Hilde Wientjes 9 maanden geleden Reageren

  Gebeld, dag later gekomen, wespen weg. Alles volgens afspraak en snel geregeld. Top 👍
 • Nel 9 maanden geleden Reageren

  Had een wespenest onder dakpannen boven mijn slaapkamerraam Tijmen van Steeg gebeld en de volgende dag was ik van mijn wespen af wat een service . Mensen die zich geen raad weten wat te doen, geen nood deze man is echt een topper !!👍
 • Sandra Hessler 9 maanden geleden Reageren

  Snel geholpen door Tijmen van Steeg voor het inspuiten van een wespennest in onze spouwmuur. Binnen het uur was het weg. Bedankt Tijmen voor je goede service.
 • Sandra Hessler 9 maanden geleden Reageren

  Onlangs een wespennest in onze spouwmuur. Via internet aan Tijmen van Steeg gekomen. Hij heeft ons snel geholpen. Ingespoten en binnen een uur was het rustig. Prima service! Dankjewel Tijmen. Met vriendelijke groet, Sandra Hessler
 • Iris 9 maanden geleden Reageren

  We hadden een tijdje terug een wespennest in ons dakkapel, niet fijn als de zomer nog voor de deur staat. Via het internet kwamen wij bij Tijmen. Ik kreeg telefonisch eerlijk advies over wat we het beste te konden doen, hij laat de keuze volledig bij de klant. 👍🏼
  De volgende dag kon hij al komen voor het verwijderen, in verband met enorm slechter weer was het niet verantwoord het dak op gaan. De eerst volgende werkdag kwam hij terug om het nest te verwijderen en dat alles voor een vaste prijs, super service!
  Na het behandelen geen last meer gehad van de wespen!
 • Lisa de Graaf 9 maanden geleden Reageren

  Tijdens onze verbouwing bleken wij een wespennest te hebben. Gebeld en tijmen kwam de volgende dag direct langs. Later bleek dat er op een andere plek nog een wespennest zat. Gezien onze tijdsdruk kwam Tijmen direct langs zodat de werkzaamheden die dag door konden gaan. Super bedrijf en heel klantgericht!
 • G.Weenink 9 maanden geleden Reageren

  Snel en adequaat geholpen bij het inspuiten van een wespennest in onze spouwmuur.
 • Andre 10 maanden geleden Reageren

  Lekker snel geholpen ondanks de drukte. Rond 12:30 gebeld en al rond 16:30 geholpen. Wespen zijn gelukkig verdwenen en ik kan weer veilig de ladder tegen de gevel zetten zonder een aanval van wespen. Ben heel tevreden en als ik weer last krijg van wespen dan neem ik zeker weer contact op. Telefoonnummer maar gelijk opgenomen in mijn contacten.
 • Jan-Peter 11 maanden geleden Reageren

  's Middags gebeld en nog dezelfde avond kwam TIjmen langs. De volgende ochtend zagen we al geen enkele wesp meer. Prima snelle service !
  • Ano Nymus 9 maanden geleden Reageren

   Snelle afhandeling en geen wesp meer te zien (nest in spouwmuur).
 • Berkhoff 11 maanden geleden Reageren

  Dankjewel Tijmen voor je supersnelle reactie en actie op ons verzoek om een wespennest te verwijderen onder de dakpannen.
  Vriendelijke groet,familie Berkhoff
 • Rob van Riemsdijk 11 maanden geleden Reageren

  Vandaag gebeld en nog dezelfde dag geholpen. Duidelijk een vakman die weet hoe het probleem op te lossen, op welke plek dan ook. Bij onder de dakrand naast de spouw wist hij al gauw hoe laat het was. Dank je voor goede service!!
 • Corinne 11 maanden geleden Reageren

  Wespennest bij de achterdeur ontdekt. Tijmen gebeld en diezelfde dag is hij nog langs geweest om het te verhelpen.
  Heel erg fijn!
 • Appartementen complex de Doornveste 11 maanden geleden Reageren

  Een wespennest aan je appartement en dan? Even Googlen en dan kom je bij Tijmen vd Steeg. Op vrijdagavond 21.00uur nog even een wespennest elimineren. Super bedankt dat je het zo snel hebt gefixed.
 • Hanneke 11 maanden geleden Reageren

  Afgelopen week ontdekte ik in het vogelhuisje op onze schutting een wespennest. De wespen vlogen af en aan. Even gegoogled en toen kwam ik op de site van Tijmen. Gelijk gebeld en diezelfde avond kwam hij nog langs om zijn wespenpak aan te trekken en de wespen uit het vogelhuisje te jagen! Bedankt Tijmen voor je snelle en goede service. Onze tuin is weer veilig voor onze kinderen
 • Roswitha 11 maanden geleden Reageren

  Afgelopen dinsdagavond een wespennest geconstateerd in de rand van mijn schuur. Ik heb Tijmen gebeld en hij kon al binnen 24 uur langskomen. Tijmen is erg vriendelijk, kundig en doet zijn werk goed. Binnen 15 minuten was de klus geklaard en nu weer 24 uur later zijn de wespen weg. Nette prijs voor het werk wat hij verricht. Dank je wel Tijmen!
  • Tijmen-van-Steeg 11 maanden geleden Reageren

   Dank je wel Roswitha voor je mooie bericht
   gr
   Tijmen
 • Mark 1 jaar geleden Reageren

  Zeer snelle en goede service, we hadden een wespennest bij de fietsen van de kinderen en gelukkig binnen een dag opgelost.
 • Pauline en Niels 1 jaar geleden Reageren

  Net verhuist en in de overwoekerde tuin een start maken met het opknappen. Tot je 2 wespennesten ontdekt. De volgende dag werden ze bestreden, en konden we snel weer verder. Super service!
 • W 1 jaar geleden Reageren

  Goede service. Door de schilder ontdekt dat er wespen zaten. Eind van de middag gebeld en dezelfde avond meteen verholpen. Zo kon de schilder de volgende dag direct weer aan het werk.
 • Danny Hulshof 1 jaar geleden Reageren

  Ik heb last van een wespennest tussen het houtendak en golf platen op dit moment nog klein maar zijn in aanbouw! Wil ze graag laten bestrijden.
  • Tijmen-van-Steeg 1 jaar geleden Reageren

   Ik kom wel even langs Danny
   Tijmen
 • Timme de Vries- Apeldoorn 1 jaar geleden Reageren

  Afgelopen maand heeft Tijmen ons verlost van twee wespennesten. Snelle prettige service en veel kennis van zaken. Volgende keer app ik weer!
 • Simone Hoogland 1 jaar geleden Reageren

  T is super. Snelle reactie, goed resultaat en een zeer tevreden klant die weer gerust kan slapen, omdat de wespen onder t dak en/of tussen de spouw zaten bij de slaapkamer. Bedankt Tijmen.
 • Leon 1 jaar geleden Reageren

  We hadden een niet al te groot wespennest onder de pannen, maar dat kan toch uitbreiden naar enorme aantallen, daarom goed om op tijd te laten verwijderen. Ondanks dat het een erg drukke periode is vanwege de vele wespennesten was Tijmen snel ter plaatse en heeft het vakkundig geneutraliseerd. Warm aanbevolen!
 • Fam. Bossenbroek 1 jaar geleden Reageren

  Gisteren gebeld voor een wespennest in de spouw en vandaag stond hij al op de stoep. Tijmen ging gelijk aan de slag. Hopelijk binnen twee dagen geen wespen weer en anders komt Tijmenn gewoon weer terug voor een herhaling. Super service!
 • Sevgi 1 jaar geleden Reageren

  Gisteravond gebeld en de volgende dag al geholpen! Snel vakkundig en betaalbaar. Super service!
 • Vanessa van den Brand 1 jaar geleden Reageren

  's Avonds geappt, de volgende dag konden onze nieuwe huisgenoten (wespen) hun koffers weer pakken! Dank je wel Tijmen! Met drie kleine kinderen is het helemaal fijn dat binnen een paar uur na ontdekking van het nest weg is. Ik moet er niet aan denken wat er zou kunnen gebeuren.
 • Ans 1 jaar geleden Reageren

  Buurman ontdekte een ‘wespennest’ in onze muur. Het leek maar om een paar wespen te gaan. Toch Tijmen gebeld. Bleken het Hoornaars te zijn. Tijmen heeft het gat vakkundig ingespoten en de eerste Hoornaar viel dood voor mijn voeten. Waren er veel meer dan eerst bleek. Bedankt Tijmen. De rust is weer teruggekeerd :)
 • J 1 jaar geleden Reageren

  Wij zijn heel snel en goed geholpen afgelopen weekend. Het probleem was in één keer opgelost. Zeker aan te bevelen!
 • S 1 jaar geleden Reageren

  Perfect!
 • Arie. 1 jaar geleden Reageren

  Super service gisterenmiddag wespennest ondekt. S'avonds gebeld en kwam meteen langs. Super, 👍nest vanmorgen zelf weggehaald er vloog niets meer.Echt toppie 👌
 • Ramses 1 jaar geleden Reageren

  Tijmen, bedankt voor je snelle reactie! Woensdag gebeld, donderdag wespennest behandeld. Van het nest verlost, nog voor de problemen echt groot worden.
 • Josephine 1 jaar geleden Reageren

  Snelle nette afhandeling door een vriendelijke bekwame vakman. Gister gebeld en vandaag al geweest. Mocht het nog een x nodig zijn, bel ik hem zeer zeker weer 😃
 • Josephine 1 jaar geleden Reageren

  Gister gebeld en vandaag al geweest. Snelle nette afhandeling door een vriendelijke bekwame vakman! Ben erg tevreden en als het nodig is bel ik hem zeker weer 😃
 • Henny 1 jaar geleden Reageren

  Tijmen, bedankt voor je snelle reactie en vakkundig werk. Top!
 • Henny 1 jaar geleden Reageren

  Tijmen gisteren gebeld. En vandaag snel en vakkundig de wespen gedood. Snel en betaalbaar.
  Top werk!
 • Pauline Duchene 1 jaar geleden Reageren

  Supersnel ons wespennest ontruimd! In een keer alles dood. Fijn en snel contact. Volgende keer bel ik weer!
 • Ilona 1 jaar geleden Reageren

  Vandaag ontzettend snel geholpen.
  Smidsags gebeld en savond s kwam hij direct langs.
 • Ruud knol 1 jaar geleden Reageren

  Snelle en vakkundige hulp, ook heel betaalbaar.
 • Ruud knol 1 jaar geleden Reageren

  Snelle en betaalbare professionele hulp bij ons wespennest (zie filmpje)
 • Tijmen-van-Steeg 1 jaar geleden Reageren

 • Moniek 2 jaar geleden Reageren

  Letterlijk, binnen 30 minuten nadat ik het nest ontdekte, stond Tijmen het al te verdelgen. Binnen een dag waren alle wespen dood en konden wij weer genieten van onze tuin!
  • Jenny 1 jaar geleden Reageren

   Heb je geluk gehad, ik gebeld en helemaal geen reactie
   • Tijmen-van-Steeg 1 jaar geleden Reageren

    Ha Jenny,
    Dat is vervelend om te horen. Wellicht is er door de drukte me iets ontgaan. Het is in ieder geval niet mijn stijl.
    Tijmen
 • Angela 2 jaar geleden Reageren

  'S avonds contact opgenomen en Tijmen reageerde gelijk. Hij kwam de volgende dag het wespennest in onze tuin inspuiten met gif. Met resultaat, een uur later al nauwelijks meer activiteit. (Met de garantie dat als het toch niet gewenste resultaat had we weer konden bellen maar dat was waarschijnlijk niet nodig).
  Super snelle service, vriendelijke rustige man. Aanrader!
 • Kai 2 jaar geleden Reageren

  Is het mogelijk om morgen een wespennest te verwijderen ?
  • Tijmen-vanSteeg 2 jaar geleden Reageren

   Ja dat is zeker mogelijk
   Tijmen
 • Hanneke 3 jaar geleden Reageren

  Eind augustus een prima behandeling van een wespennest in de spouwmuur, met wespen binnenshuis, door Tijmen van Steeg. Heel snel geen wesp meer gezien. Alleen had ik nu, eind februari, een groot insect binnen door een open raam (de hor kan er in de winter wel uit, dacht ik). Tijmen maar gemaild, want ik kon hem even later nergens meer vinden en was bang voor een nest binnen. Dan helpt het erg als je weliswaar de bevestiging krijgt waar je bang voor was, nl dat dit best eens een nieuwe wespenkoningin kon zijn, maar ook dat hij zomaar weer ergens tegen een raam kon zitten. Ik kon hem alsnog mailen voor vragen. En ja hoor, na een week versuft beest teruggevonden. Heel fijn dat je de deskundige kunt mailen en snel antwoord terugkrijgt!
  • m.lotgerink 10 maanden geleden Reageren

   Ik heb een wespennest in de spouwmuur Er vliegen veel wespen in de tuin dat het in de tuin zitten er niet meer bij is Kan dit zo snel mogelijk verholpen worden Er zijn nl ook veel kinderen in de buurt Ik wacht op uw antwoord alvast bedankt
 • Janneke 3 jaar geleden Reageren

  Plots een zwerm of nest bijen in schoorsteen. Niet echt fijn met klein kind thuis en hoogzwanger zijn.
  Direct gebeld en met een uur stond hij bij ons op de stoep. Ondanks steile dak heeft hij dit nest toch weten te bestrijden en dag later al geen last meer.
 • F. de Bruin 6 jaar geleden Reageren

  Al een aantal jaren last van bijen in de spouwmuur bij de Erdee Media Groep. Op zich niet echt een probleem totdat ze via de spouwmuur de afdelingen opvlogen wat een gevaar kan opleveren voor collega's. Op zoek naar een betrouwbaar bedrijf wat ik gevonden heb in Tijmen van Steeg. Ter plaatse heeft hij bezoek gebracht en gelijk behandeld. Ondanks het grote nest hebben wij na de behandeling geen last meer van bijen. Kortom een bedrijf wat betrouwbaar is en van aanpakken weet
Reageren

Reageren