Muizen verjagen met geluid

Muizen zijn ongenode gasten in je huis. Wanneer het buiten koud is zoeken ze graag een warm plekje binnen, boven het plafond of tussen de muren. Ook is een klein kiertje voor een muis al genoeg om doorheen te kruipen en je woonkamer binnen te trippelen. Een diervriendelijke manier om muizen te bestrijden is ze verjagen met geluid. Een ultrasone muizenverjager steek je eenvoudig in het stopcontact en klaar is kees. Je hoeft dus niet in de weer met vergif en muizenvallen. Hier vindt je de fijnste ultrasone muizenverjagers

Hoe werkt een ultrasone muizenverjager?

Een ultrasone muizenverjager zendt hoogfrequente geluiden uit die muizen als vervelend ervaren. Het apparaatje produceert geluiden die de muizen dusdanig irriteren dat ze ervandoor gaan. De tonen die een ultrasone muizenverjager uitzendt liggen boven de 20.000 hertz. Deze geluidsfrequenties zijn te hoog voor het menselijk gehoor, waardoor je er zelf geen hinder van ondervindt.

Zijn hoogfrequente tonen nadelig voor mensen en andere huisdieren?

Hoogfrequente tonen zijn ondraaglijk voor de plaagdieren die je wilt bestrijden, maar in principe niet waarneembaar voor het menselijk gehoor. Aangetoond is dat een enkeling deze extreem hoge geluiden wèl kan horen en ook sommige kleine huisdieren (zoals hamsters) kunnen er onrustig van worden. Tot op heden heb ik voornamelijk positieve reacties van klanten ontvangen over de ultrasone muizenverjager. Wanneer jouw huisgenoten of huisdieren toch zeer gevoelige oren blijken te hebben, zijn er gelukkig nog voldoende andere methoden die uitkomst bieden bij een muizenplaag. Zo bieden muizengif of muizenvallen ook een goede oplossing in de bestrijding van muizen.

4 reacties op dit onderwerp

Geef hier uw review
 • Herlinde vanhecke 1 jaar geleden Reageren
  Muizen
  Iemand helpen dood bang van muizen en ik wil hun rap rap weg is
 • B. 4 jaar geleden Reageren
  Geen last meer gehad
  Sinds ik he gebruik heb ik volgens mij geen last meer van muizen gehad.
  Mede doordat er ook algemene maatregelen zijn genomen door de VVE
 • Kay 4 jaar geleden Reageren
  Werkt goed

  Werkt goed en is goed voor onze cavia's

 • June 4 jaar geleden Reageren
  werkt super

  Ik had ook zo'n apparaat besteld deze werkt super. Sinds de aankoop geen muizen meer gezien dus de lijmvallen waren niet meer noodzakelijk. En het is toch diervriendelijker vind ik.

Reageren

Reageren

Bel direct