Houtworm herkennen

Wij doen

Houtwormbestrijding door heel NL

Neem contact op

3 reacties op dit onderwerp

Geef hier uw review
 • Lan 3 maanden geleden Reageren
  Een soort kever
  Hoi,

  Ik zag de laatste paar dagen wat kleine bruine kevertjes rondlopen in de badkamer. Max 3mm lang en als je ze pakt, dan zijn de poten ingekrompen. Wij hebben wat rottend hout in de badkamer, dus het kan heel goed daardoor komen, maar ik zie ook veel van die beestjes in ons badmat en ook eronder. Wat zou het kunnen zijn?. Ik dacht eerst tapijt kevers, maar deze zijn toch echt bruin van kleur. Lopen nu ook in de kamer van mijn zoontje. Vandaag even alles goed schoon gemaakt en de stofzuiger erover heen gedaan. Ook de knuffels uitgeklopt en daar kwamen er ook een paar uit.
 • Adele 7 jaar geleden Reageren

  Goedenavond,

  Ik heb uit de grienden een tak mee naar huis genomen, die ik wil gebruiken om een lamp van te maken . Eerst hebben we de tak ingepakt in plastic . Na hem uitgepakt te hebben zagen we dat er zaagsel in het plastic zat.
  Vervolgens hebben we hem onderwater vast gezet en drie weken onderwater laten staan.
  Nu hebben hem bovenwater gehaald en zat er allemaal mos wier om de tak . met allemaal kleine witte wormpjes en rode wormpjes . ik heb de tak met bleekwater en ammoniak schoon gemaakt en daarna schoongespoten met de hogedruk reiniger. daarna met HG houtworm bestrijder ingespoten. weer zag ik de rode wormpjes op de tak, zijn de larven van een boktor of zijn het gewoon wormpjes die in het water zitten.?
  • Tijmen 7 jaar geleden Reageren

   Hallo Adele,
   Zoveel bewerkingen daar weet ik ook niet wat je allemaal hebt binnen gehaald. Wil je het zeker weten dan kan ik het voor je laten determineren. Daar zitten dan wel kosten aan verbonden.
   Wanneer je de tak een week in een vriescel met -25 had laten liggen dan was ook alles dood geweest :-)

   tijmen
Reageren

Reageren

Bel direct Bel direct: 06 212 765 31