Flevoland

Ongediertebestrijding en plaagdierbestrijding in Flevoland

Hebt u last van bedwantsen, zilvervisjes, ratten of andere ondieren of plaagdieren? Woont u in Flevoland, Lelystad, Almere of Urk of in een andere regio? Vraag op Ongediertebestrijden.nl dan gratis adressen van ongediertebestrijders in Flevoland aan!

Ongediertebestrijding in Lelystad, Almere en omstreken

Ongedierte, zoals boktorren, houtwormen en steenmarters, kunnen veel schade in en om uw woning of bedrijfspand veroorzaken. Daarom zijn er in regio Flevoland veel ongediertebestrijdingsbedrijven actief. Voorbeelden daarvan zijn rattenvangers en wespenbestrijders. Woont u in Lelystad of Almere of elders in Flevoland? Vraag dan snel en gemakkelijk de adressen van ongediertebestrijders in uw regio aan!

Zilvervisjes

Ook in Flevoland waar de laatste jaren veel gebouwd is is een grote overlast aan zilvervisjes. Deze nieuwbouwwoningen zijn dusdanig goed geïsoleerd dat de luchtvochtigheid in huizen behoorlijk hoog is. Zo ook in Almere waar wij zilvervisjes bestrijden. Een ultieme leefomgeving voor de zilvervisjes.

De gecertificeerde bestrijders in Flevoland zijn:


Almere: Anti pestcontrol Almere
Neem hier contact op met Anti pestcontrol

3 reacties op dit onderwerp

Geef hier uw review
 • Michel Koller 1 jaar geleden Reageren
  Ondergronds wespennest
  Achter in mijn achtertuin zit naast een terras een ondergronds wespennest. Lijkt mij de gewone wesp. Wat zijn de kosten om deze te laten verwijderen. Plek is goed bereikbaar.
 • Jay Ramroep 2 jaar geleden Reageren
  wespen in de volkstuin
  Hallo, in de volkstuin heb ik zak met hout en takken dat ik wilde weggooien. maar daar zitten nu wespen in. mijn dochtertje is al geprikt. het zakje ligt op een karretje maar om dat weg te halen zullen de bijen gaan aanvallen denk ik. het is makkelijk weg te halen maar dat gaat mij niet lukken....graag ontvang ik een prijsopgave en wanneer je het kan komen weghalen . het is aan de tuincomplex de baaituin in Almere buiten. hoor graag van je. alvast bedankt. met vriendelijke groet, Jay
 • Gerard loef 3 jaar geleden Reageren
  Wespen
  Hallo. Wij hebben last van wespen die tussen de muur en het kozijn kruipen. Ik denk dat daar een nest zit. Wat zijn de kosten om dit te bestrijden? Gr
Reageren

Reageren

Bel direct