Bedwantsen in buitenland

Bedwantsen is zowat een wereldwijd probleem aan het worden. Was het voor een paar jaar terug dat bedwantsen alleen veelvuldig voorkwamen in Amerika in de arme wijken. Nu heeft het zich vanuit die arme wijken verplaatst naar de luxere wijken. En zo ook in de Amerikaanse hotels  zoals in New York raken de hotelbedden besmet. Daar is het de laatste 3 jaren explosief toegenomen.  En niet alleen maar in de goedkopere hotels in New York maar ook de betere hotels in New York raken besmet met bedwantsen. De bedwantsen reizen nu mee met de koffers van de vele gasten. Niet alleen van het ene hotel naar het andere maar ook van Amerika naar Amsterdam, Rotterdam, Utrecht noem maar op. In al deze grote plaatsen overnachten vele reizigers. Een site die de bedbugs registreert is http://bedbugregistry.com/ Hier vind u de namen van diverse hotels die besmet zijn. Heeft u ervaringen met bedwantsen? Deel ze hier onderaan.

Frankrijk

Van Frankrijk lezen we in 2010 al berichten van grote overlast en dat mensen al haast niet weten hoe er af te komen. Weet u trouwens hoe ze bedwantsen in het Frans noemen? Juist punaise. Ook in vele Franse steden horen we overlast van bedwantsen in hotels. Bedwantsen in Parijs is een veelgehoorde kreet. Bent u in een hotel geweest in Parijs, Lyon, Toulouse, Nantes of één van de andere plaatsen en overvallen door de bedwantsen. Laat hier onderaan een reactie achter en help onze lezers.

Verdere landen en steden waar we ook steeds over bedwantsen in het buitenland hoorden zijn: Londen, Spanje, Antwerpen, Griekenland, Italie, Belgie, Marokko, Miami, Rusland, Thailand, Turkije, Vietnam.

Of vraagt u zich nog af hoe u bedwantsen kunt herkennen of een bedwantsenbeet?

Reageren

Reageren

Bel direct